Laserski Merilnik Laser Laser Rangefinder Ukrep Trak 40M 60M Trena Ukrep trak Medidor Digitalni Zgraditi Napravo Vladar Merjenje Orodja

€9.94

€16.84

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Laserski Merilnik Laser Laser Rangefinder Ukrep Trak 40M 60M Trena Ukrep trak Medidor Digitalni Zgraditi Napravo Vladar Merjenje Orodja

Hitro branje na daljavo: 0.1-3 sekunde Napajanje :2 x 1,5 V AAA baterije Merilno območje :20/30/40/50/60/m življenjska doba Baterije:Približno 3000 Natančnost meritve :±2 mm(±0.08-palčni) Ključ življenja:100000-krat, merske enote:Meter / Cm /Noge Pakiranje:barva polje ,Laser razred:Razred II dimenzije Izdelka:115x40x20mm Laser, tip:635nm Pakiranje dimenzije:160x93x60 mm Podatkovni zapis:20 evidence Auto power off:po 45 sekund Auto cut off laser:po 15 sekund temperatura Delovanja:0 ~ 40 °C (32 ~ 104 °F) Shranjevanje temperatura :-20 ~ 60 °C (-4 ~ 140 °F) vključno z Baterijo:ŠT.

1).Smo tovarne,Le ponujajo visoko kakovost,mi ne prodajajo poceni kakovostnih izdelkov.

2).Smo Uradna Trgovina za MAKINGTEC ORODJA , lahko dobite Najboljšo Kakovost, Cena in Storitev tukaj.

3).Po plačilu, naše blago, ki bodo dobavljeni v roku 3 dni.Vedno smo imeli dovolj izdelkov na zalogi.

4).Ta enota ne vsebuje baterije.Ker mednarodnih letalskih prevozov ne daj, da nas ladja tekoči,v prahu in baterije,tako da ne moremo jih dal v paket.

Naše blago odpremljeno iz Kitajske, običajno preko www.atticus.si Standardna Dostava.Bomo ladja blaga v roku 3 dni, in na splošno se boste dosegli v roku 30-60 dni.Če je prepozno, nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.Bomo rešili problem za vas v najkrajšem možnem času.

1).Sprejemamo Alipay,Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2).Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3).Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in Plačila morajo biti končana v roku 3 dni.

Preverili bomo vsak element pred odpremo,da bi se izognili vrne za poškodovano ali nepravilno.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element ali s problemom kakovosti,prosimo, obrnite na nas,mi vam lahko ponudi vrnitev ali poslati garancije, vendar vas prosimo, ponuditi dokaze, problem aktivno.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo.

1).12 Mesec omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo z 2-mesečno garancijo.

2).Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

3).MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

4).Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si!

1.Če vam je všeč naše izdelke, si lahko nam petimi zvezdicami, povratne informacije in fotografije, da nas podpirajo, bomo zelo hvaležni, da ste, lahko daste v skupno rabo tudi naši izdelki s prijatelji na VK, ru.ITO, facebook ali Twitter 2.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se prepričajte, da nas kontaktirate na prvi čas, vam bodo rešili problem za vas, pustite, da ste dobro nakupovalno izkušnjo.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben, tako da, če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga, ne pusti negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.

Oznake: laser trak, laserski merilnik, vintage merilni trak, measur trak, lov rangefinder, lskra digitalni vladar, 40k lobanje, primarch, razdalja lazer, metro laser

Multi-funkcijo Površina in Prostornina-Izvajanje Torbica
Številka Modela K-40/60
Napajanje 2 x 1,5 V AAA baterije
Obratovalna Temperatura 0 ~ 40 °C (32 ~ 104 °F)
Ključ življenja 100000 krat
Zapis podatkov 20 evidence
laser Laser Distance Meter
Merske enote Meter / Cm /Noge
Trgovina Temperature -20 ~ 60 °C (-4 ~ 140 °F)
Merilno Območje 0.03-40/60
Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
Velikost 117*40*25mm
laserski merilnik Laser trak ukrep
lasersko merjenje Laser Rangefinder
Laser Tipa 635nm
Natančnost Merjenja ±2 mm(±0.08-palčni)
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TECLASER
Laserski laser trak
Hitro branje na daljavo 0.1-3 sekund
Laserski Razred Razred II

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi