15 L Molle Taktični Prikrivanje Nahrbtnik 800D Oxford Vojaške Pohodništvo Tek Kolesarski Nahrbtniki Športih na Prostem, Kolesarjenje, Plezanje Vrečko

€6.09

€12.18

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1 O zmogljivosti

15 L šport nahrbtnik, vsebuje tudi veliko prostega prostora za svoje prostem essentials, ki vključuje tudi dodatne oblačila, brisačo, športne, telefon, ključ in podobno.shranjevanje stvari v red in bolj priročno .

Eleganten in Samo 0.69 kg ultralahkih hydration pack s široko in dihanje ramena distribucijo teže učinkovito zmanjšuje moč porabe.Tekaški nahrbtnik vam z max podporo in min breme.

Hidratacija Nahrbtnik je izdelan iz visoko kakovostnih očesa najlon tkanine, vzdržljiv in lahek.Ergonomska oblazinjeni nazaj podporo design vam zagotavlja odlično izkušnjo, udobno in dihanje.

Končni comfortability

Dihanje & sistem pretoka zraka za vaš hrbet hladen in suh,mehke blazine na zadnji strani nahrbtnik za vaše udobje nazaj, nastavljiva ramenski/breast trakov, da se popolnoma prilegajo vašemu telesu.Navadnih nahrbtnik, ustreza nazaj tesno, vlage, ne more biti usmerjene, spet je vroče in neudobno NEWBOLER nahrbtnik, Slemena pena hrbtišče med telesom in nahrbtnik, spodbuja kroženje zraka in prezračevanje

Odlično Podrobnosti Design

Premišljeno oblikovani z visoko obremenitev sponke pas, piščalka sponke, carabiners, dodatno gladko zadrge, odsevni trakovi, nastavljiv ramenski pas in kolk trakov.Izpolnitev vaših dnevnih potreb enostavno, v tem času zagotavljati varnost v največji meri.

Voda Mehurja je neobvezno, 100% BPA in PVC, ki so prosta.

Hrana razred FDA odobrila PEVA material za mehur, mehka usta-kos pitne cev primerna za pitje.Voda mehurja lastnik podjetja sealable odprete z izjemno širokim premera, ki omogoča lažje prelijemo z vodo ali dodajte led.Potegnite gume usta kos ven in voda pride desno ven.Pritisni in gume usta kos nazaj), da zaprete.Nič več skrbi, da je težko, vode za pitje, ko tek ali kolesarjenje.

Obsežno Aplikacije

Nepremočljiva in trmast tekočo vodo telovnik je namenjen spremljal vaše potovanje tek, Tek, Maraton, Pohodništvo, Plezanje, Kolesarjenje, Hoja, Backpacking, Kampi ,itd.NEWBOLER hidratacija nahrbtnik je vedno tu za vas.

Obstaja 5 različnih barvah za dodatni

Oznake: črna taktično pack, voodoo tactical nahrbtnik, vrečko taktika, nahrbtnik tanluhu, 20 l nahrbtnik, nahrbtnik turističnih nepremočljiva, pozimi newboler, nahrbtnik izposoja lokalni, ženska pohodništvo vrečko, molle taktični

Dež Kritje, No
Spol Unisex
Material Najlon
Blagovna Znamka NEWBOLER
Nahrbtniki Tip Softback
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela ARUN095

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi