Zlati Kovanega Železa Vino Rack Vino Hladilnik 6 Lukenj Evropski Stil Ustvarjalne Zaslon Rack Doma Bar Dekoracijo

€14.08

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

opis izdelka:

Key1 prave velikosti vinske steklenice rack-heksagonalna prostora za shranjevanje, 3.5 cm v premeru.Načrt je ta, da je vino stojalo je dovolj majhen, da se uporablja kot števec vino rack ali kabinet vino rack vstavi.

key2 lahko imajo do 9 steklenice-ta moderna vina rack ima 7 skladiščenje reži za standardno velikost steklenice vina, in 2 rež na vrhu stojalo za zelo velike steklenice, kot so šampanjec.Reže lahko držite vse standardne steklenice vina s premerom manj kot ali enako 3.8.

Key3 je močan in odporen na praske-ta kuhinja vino stojalo je narejeno iz visoko kakovostne železa in je prašno lakiranje lakiranje namesto tradicionalne barve.To je bolj odporen na upogibanje, praskanje in izginja kot drugi izdelki.Smo zgradili to industrijsko vino omaro za prestal test časa-to je eden izmed najmočnejših kovin, stojala za vino v okolici!

key3SLEEK sodobne vino rack-ta preprost vino rack lahko se ujemajo z vsemi dekoracijo.Gladko mat črni barvi in enostavne geometrične oblike, da to železo, vino, rack odlično dopolnilo za katerokoli nastavitev, pa naj bo to kmečka, sodobno, industrijsko ali katero koli drugo nastavitev.

key4 zaščititi svoje vino! -To geometrijske vino rack je posebej zasnovan za odpravljanje steklenice v mesto in jim preprečuje zdrs in zlom.V satja vino stojalo vam omogoča, da postavite steklenico vina na svoji strani, da plute, vlažna in preprečevanje plute pred izsušitvijo in uničevanje vina!

Oznake: vino imetnik psa, kotel vino, namizno steklo, doma retro, bučko ženske, platno vino imetnika, pan kovanega železa, trivet kovanega železa, grad klobuk, v košarico vaza

Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi