Ženske Profesionalne Plesne Čevlje rdeče shinning in črno dno Dvorana Salsa Bachata latinski ples Rdeče visoko Srednje Pete Sandala

€24.34

€30.42

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ženske Profesionalne Plesne Čevlje rdeče shinning in črno dno Dvorana Salsa Bachata latinski ples Rdeče visoko Srednje Pete Sandala

shinning latinski ples čevelj; 1. BARVA: rdeča,črna, ki je na zalogi, vse druge barve se lahko meri; 2. VELIKOST: US4~US11, zelo majhna in plus velikost lahko prilagodili; 3. VIŠINA PETE: 7.5 cm, 8,5 cm, 9 cm, 10 cm , se lahko meri; 4. ZGORNJI MATERIAL: saten z okrasnih; 5. EDINI MATERIAL: mehka podplatom z antilop usnja; 6. PRILOŽNOSTI: Zaprtih oseb/ dvorana/ plesišču, itd.; 7. Primerna plesa: Salsa Rumba Tango Jazz Kizomba Chacha Bachata itd.vrste dvorana plesi.

Model SHOW

*** Prosimo vas vljudno opozoriti, da čeprav smo utrujeni, da bi se, zaradi lučka kamere, osvetlitve zaslona nastavitev ipd., je morda nekaj rahlo barvno odstopanje med zgoraj sliko barve in pravi čevelj barve.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.***

Če potrebujete druge višina pete, pls.preverite spodaj pete vrste in pustite, da vedo,

ZDAJ pa IZMERITE dolžino naše noge skupaj!

Vljudno prosim ne sledite pic bellow, da izmerite dolžino noge in izberite vašo velikost, ki temelji na grafikonu spremeniti.Če imate kakršne koli težave z merjenjem, pls.vas prosimo, da stik z našim servisnim okno.Pomagali vam bomo na čas.

Za VELIKOST GRAFIKONA, pls.vljudno opozoriti; 1. Prosimo, ukrep vaša stopala prvi in nato pa izberite velikost zato ne izberite velikost neposredno na podlagi vaših običajnih ulic čevelj velikosti; 2. Dolžina enote, ki jih cm(centimeter), f.y.sem. 1 cm=0.393 palčni, 1 palca=2.54 cm; 3. Vsi čevlji so izmerjene in izdelani ročno, je lahko 1~2 mm razlika z natančno pravilo, velikost, hvala za vas naravi razumevanje.

KUPI ZDAJ , DOBILI ENO OD SPODAJ DARILA BREZPLAČNO!!!

Pustite sporočilo, naročilo ali se obrnite na ponudnika okno, da naj vem, kateri element, ki ga želite.Izberite enega od njih!!To je tvoj!! (--Darilo, velja, da njeno razpoložljivost.)

PAKIRANJE

1. Varno zapakirano za dolgo prometu;

NADZOR KAKOVOSTI

1. Mi samo ponujamo visoko kakovost plesne čevlje; 2. Mi 100% kakovost preverite pred vsako pošiljko.

PLAČILO

1. Alipay, Zahodne Unije, T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive po DEPOZITNI.

POŠILJKO

1. Dostava po celem svetu prek www.atticus.si Standardna Dostava / China Post Air Mail/ E-pošta običajno; 2. Čas dostave bo 10 do 60days naključno.če potrebujete visoko učinkovito dostave, pls.izberite DHL., ali, če imate svojo prednost dostava metod, pls.naj vedo vnaprej; 3. Predmeti, ki bodo dobavljeni v 3~7 delovnih dni po plačilu prejmete, 4. Kupci, ki so odgovorne za lokalno uvozne dajatve in davki, če obstaja zaradi lokalnih carinskih predpisov; 5. Prosimo, preverite, ali je vaš naslov za dostavo, ko dajanje nalog.

VRNITEV & VRAČILO

1. Sprejemamo postavke vrniti in zamenjati za velikost, barva spreminja, vendar kupci plačati tovora; 2. Smo dvakrat preverite elemente kakovosti pred odpremo, da se zagotovi vse elemente, ki pošiljajo so 100% dobro.Če imate težave za kakovost vprašanje, ko prejme paket, prosimo, da posnamete sliko in stik z našim servisnim okno.

POVRATNE informacije

1. Zahvaljujemo se vam za vaš nakup, cenimo vaše zaupanje; 2. Vaše pozitivne povratne informacije pomeni veliko, da nas, vljudno prosim za pomoč, da pustite nas 5stars pozitivne povratne informacije po predmeti, ki jih prejmete; 3. Vsak problem, pls.vas prosimo, da stik z našim servisnim okna kadar koli.

ZGODBA BLAGOVNE ZNAMKE

LJSENTENCE je ustanovljena v Shenzhenu za dve gospe, ki radi latinski ples zelo veliko.Radi bi, da delež vseh naših najljubših veliko stvari, povezane z ples z vami.

Oznake: foamer mleka, gospa črpalke 2018, obloge dvorana čevlji, med nami t, obleka za latinsko, visoke pete rdeče dno, latino ples čevlji, latinsko čevlji ples, Ženski sundress, Latinsko

Pete Vrste Kubanski Pete
Zapiranje Tip Čipke-Up
Ime Oddelka Za odrasle
Datum Izdaje Spring2019
Vložek Materiala Bombaž
Številka Modela Party030
Podplat Materiala Mehka Podplatom
Dekoracije Nosorogovo
Raven Praksi Strokovno
Velikost us4~us11, zelo majhna in plus velikost je mogoče prilagoditi
Pete 6 cm, 7.5 cm,8,5 cm, 9 cm, 10 cm se lahko meri
Blagovna Znamka LJSENTENCE
TIP-4 ples sandali
TIP-1 Ženske plesne čevlje
Primeren ples kizomba, rumba, bachata, salsa, tango ballroom ples
Spol ŽENSKE
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Višina Pete Srednja (1 3/4" do 2 3/4")
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Širina Čevlja Srednja(B,M)
TIP-3 salsa ples čevlji
TIP-2 dvorana plesne čevlje
barve rdeče z nosorogovo
Poreklo CN(Izvora)
Pakiranje vsak v non-woven vrečko, nato pa v eno papir polje
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Vrsta Plesni Čevlji
Zgornji Material Saten

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi