Avtomobilski Žarometi H1 H4 Hi/Lo H11 H7 9005 9006 Auto Glavo Svetilka 6000K 80W CSP LED Žarnice Nepremočljiva Fanless Avto Luč 12V

€7.64

€9.10

-16 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ste se srečali z neprijetno situacijo, kot je spodaj? 1.Razsvetljava je veliko rahlo rumena (Halogenske žarnice), ki vodijo do unpromising visual rezultat. 2.Vožnja v noč ali na gori ni varno. 3.Biti bleščečih za avtomobile iz prihod v drugo smer! 4.Razsvetljave ni široko in še in itd!Tukaj, Roadsun LED žarnice so najboljše rešitve za vas.Zasnovan za reševanje teh problemov za vas, primerna za vaše žarometi, in ohranja svetlost HID žarnice, vendar bolj nežen.Specifikacije: -Lumnov Izhod:12000lm -Barva Temperature:6000K -Nazivna Napetost DC: 12/24V -Led chip:CSP čip -Telo:6360 aluminija -delovna temperatura:- 40℃ do 135℃ -IP ocena:IP68 -kot Snopa:360° -Učinkovito obseg:200 m -50000 ur nad življenjska doba,- Vmesnik Tip:9005 9006 H1 H4 H7 H11 Paket Vključuje: -1 par auto LED smerniki -1pcs uporabniški priročnik če je vaš avto zahteva CANBUS, da bi se izognili Utripanja in segrevanje ozračja,Prosim stik z nami pred nakupom!!!

O našem podjetju

Smo strokovni avto oprema dobavitelja.Imamo svoje tovarne in blagovne znamke.Nudimo visoko kakovostne led žarometi,HID kompleti,delo svetlobe, bar in dobre storitve, lahko kupite zaupanje v moje trgovine.Če obstaja kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas.

(1) na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

(2) Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani: www.17track.net/en (Izvod brskalnika, da odprete)

O Garancijo

(1) Če izdelek s težavo, po uporabi ga,prosimo, pošljite nam fotografije ali video.Mi lahko pošljete zamenjavo brezplačno,vendar pa je kupec morali plačati polovico ladijskega stroškov.

(2) Če je predmet, ki ni v okvari ali kakovost problem, vrnitev izdelka je sprejet, če:

a.Element, ki MORA biti v prvotnem stanju.

b.Kupec je odgovoren za vrnitev, ladijski promet pristojbina samo.

O Vračilo ali Pon.

(1) lahko obrnete na nas, če za sledenje informacije o vaši parceli ni posodobitev po dolgem času , mi lahko pomaga, da se obrnete na predstavništvo, pisarno, da preverite , če vaš paket izgubil, smo lahko znova pošljete ali vračilo vas vse denar.

(2) Ko prejmete naš paket,če niste zadovoljni z našimi izdelki,se obrnite na nas v www.atticus.si prvi(Prosim, ne odprete spora prvi),bomo rešiti vaše težave, do leta počutite zadovoljni.Če ne moremo rešiti vaš problem ali ne boste zadovoljni,potem lahko odprete spora.Hvala za vas razumevanje.

O Povratne Informacije

(1) Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki,pls, da nam dobre povratne informacije z vseh 5 zvezdic,vaša podpora je največji motivirati za nas.

(2) Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,Pls stik z nami prvič pred odhodom negativne povratne informacije za nas.Bomo rešiti vaše težave in vam z najboljšimi kupci storitev.

Oznake: 100w h4, h3 led brez ventilatorja, h7 led, smerniki žarnice h4 24, brez ventilatorja led, brez ventilatorja h7 led, hb3 osram, h1, led philips brez ventilatorja, hb3 9005 led ince

Znamka Vozila univerzalni modeli avtomobilov
Postavka Vrsta Izvor Svetlobe
Vir Svetlobe Model H4 H7 H11 H8 H1 9005 HB3 9006 HB4 led Čip
Modela Avtomobila univerzalni modeli avtomobilov
Barvna Temperatura 6500K
Moč 50W
Napetost 12V
Blagovna Znamka Muxall
Operacijski Življenje >3000hrs led diode v bližini veliko svetlobe Avto Styling
Obratovalna Temperatura -40~+80
Svetlobni Tok 8000lm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi