Mongolsko Afro Kinky Kodraste Čipke Spredaj Človeških Las Lasuljo Naravno linijo 13x4 Čipke Spredaj 150% Remy Lasuljo Z Baby Las Črna Ženska

€56.37

€112.73

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

ZNAČILNOST

Naše Lasuljo z Baby Lase Okoli Oboda To je že Oskubljene Naravnih Lasišča ,Belila Vozlov Globoko in Dolgo Slovo Prostor na sprednji Prilagodljivih trakov, ki lahko prilagodite skp, da se prilega vaši glavi .

Pokrov 13X4 Čipke Spredaj Lasuljo

Pokrov 13X6X1 T Del Lasuljo

LASULJA MERJENJE

Pls preverite svoje meritve dvakrat, tako da boste imeli odlično prilegajo,itf si ne želite, da bi acustomized lasuljo velikost ,tukaj so standard skp velikost

LASULJA OBLJUBO

Nadomestilo Politike Moramo zagotoviti, da "ni razloga za vrnitev" ,100% polno nadomestilo gurantee če dlake ohraniti prvotno stanje .Vsak Problem Bo Rešen, Če Se Obrnete Na Nas.Precondions :prosimo, kontaktirajte nas, če lase je vse probelm ali potrebujete kakršno koli pomoč .ko se prikaže ali negetive povratne informacije bila narejena ,lahko naredimo nič za vas, da reši problem .

DOSTAVA

Brezplačna Dostava, Da Bo Objavil najhitrejši način , kot Običajno.Običajno Predmet Bo Prispejo V Roku 3-7 Delovnih Dni Po Tem, Ko Je Objavil.

5 KORAK ZA NEGO LAS

Um vaše lase razširitve, ki jih hranijo v najboljšem stanju je mogoče.So dragocene dodatke za vaš videz in so pravzaprav zelo enostaven za vzdrževanje.Vse, kar morate vedeti nekaj osnovnih navodila za nego, kot je opisano spodaj.Ti nasveti vam lahko pomaga ohraniti človeških las razširitve videti čudovito in trajajo dlje.

Je Izredno Nežen

Pri skrbi za lase razširitve, čopičem ali styling razširitve nežno ki lahko prepreči lasje padejo ven.Uporabite mehko-posodo krtačo, začnite pri spodnjem in počasi dela svojo pot navzgor.Najbolje je, da skrbi za njih bolj, kot bi si svoje lase.

Pranje Z Vlažilni Izdelki Za Nego Las

Pranje razširitve največ 3-krat na teden, z vlažilni izdelki za nego las.Zaradi razširitve niso dobili naravnih olj iz vaše lasišče, da bodo vaši lasje v dobrem stanju, bo to ohraniti vlago iz šamponiranje, hkrati pa ne sušenje jih ven iz nad-šamponiranje

Uporabo Toplote Protectant

Uporabo toplote protectant na lase razširitve za zmanjšanje tveganja toplotne poškodbe whenecer uporabljate ogrevano napravo na vaše lase.

Globoko Stanje

Enkrat na teden skrbno dal razširitve v mlačno vodo in nanesite malo balzam za vse več.Pustimo stati približno 20 minut, nato sperite in pustite, da se naravno posuši - s pomočjo udarec za lase bo škode, če jih uporablja preveč.Če je potrebno, naj za lase kul nastavitev (skoraj tako, kot če bi bil veter) .

Imejte Se Konča Trmmed

Tako previdni kot ste vi, vaš človeške lase razširitve bodo najverjetneje dobili split konča.Da bi se izognili najemnin škodo premakni gor lase gred, trim koncih vsak 6 - 10 tednov.Lahko to storite sami z uporabo salon škarje, ali pa pojdite na hairstylist.

Boste morali uporabiti svoje roke, da bi pričeska

Izberite tekstura, ki vam je všeč in ohraniti prvotno barvo.Nekaj las z več kodraste tako pls bodite bolj pozorni pri pranju, da bi se izognili tangling

PRODATI VLJUDNO OPOMNIK

1. Da Bi Zaprli Za Varnost Razlog

Prosimo, predložite dokazilo zahteva Ali-express ali se obrnite na nas za takoj, da vam pomagajo rešiti to.

2. Naslov Za Dostavo Opomnik

Express ne prevzema nobene naslov, P. O. Box Prosimo Zagotovite, Da Je Naslov Pravilen,Spreminjanje Naslov Po Pošti Levo Tovarniško Bo Povzročilo Dodatno 15$, Ko Deliverred.

3. Package Izgubil

Neodgovorno : Naslov za dostavo, ki je napačna,DHL ne bo lahko najti.nihče se lahko prijavite na packge,DHL šolanja na vrata,paket ukradenih podpisal nekdo drug ne veste, kar pomeni, da zlonamerni ukraden.

4. Davek Na Carinsko

To je odločila za drugačno politiko države in bi morala biti plača kupec.in kupec je obveznost za plačilo davka ,pls potrditi .

Pogosta VPRAŠANJA

V1: ali se Lahko popravijo, zvit?

A:Zdravljenje las, saj je svoje lase.Uporabite ravno železo/ravnalec, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto.

Q2: Lahko sem dye ali belilo las?

A:yes.The lasje so lahko obarvani.Kot splošno pravilo je lažje potemnitev las, kot pa svetlejše lase.Priporočamo, da vaš frizer, barvanje z številke, barvanje jih sami vedno predstavlja visoko tveganje, da ne prihaja iz odtenek, ki ga želite.Če ne morete priti na salon, uporabite dobre kakovosti za barvanje las, in preizkusite majhen vzorec prvič prosim.

V3: ali sem pranje las?

A:lahko jih sperite kot bi si svoje.Šampon in balzam.Ker je las, ki ni pritrjena na vaše lasišče,ga ni pridobivanje olja je treba.Priporočamo tudi uporabo las zdravljenja na njih vsakih nekaj tednov.

V4: ali Lahko ugotovim, blow-suha lase?

A:razširitve lahko blow-dryed na nizko nastavitev, vendar to ni priporočljivo, da to storite preveč pogosto.Najbolje je, da pustite vaše lase razširitve, ki se naravno posuši po pranju jih.

V5: Zakaj so moji lasje pridobivanje zapleten?

A:Vaše lase lahko zapletla zaradi suhega, olja, umazanije build-up in ne česanje (širok glavnik zob) iz svoje lase vsak dan.Poskrbite za pranje in stanje vaše lase vsaj enkrat na teden, glavnik lase vsak dan in uporabo vlažilna kapljice.

V6: Kako dolgo je ne nazadnje?

A:To lase lahko traja zelo dolgo časa, odvisno od tega, kako ste ga vzdrževati.Zdravljenje je kot svoje lase in da zelo dobro skrbijo za to, trajajo dlje.

Opišite vaše blagovne znamke zgodbo, vključno z vzpostavitvijo in razvojem roki, mejniki, itd.

Oznake: afro sintetičnih lasuljo, afro kinky kodraste lasuljo človeških las ravne, kinky kodraste valovi čipke lasuljo, brazilski sušilnik za mokro in valovite, simbeauty lasuljo, rjava kinky kurly lasuljo, zelena afro čipke lasuljo, kiki kodraste lasuljo, afro kinky kodraste lasuljo visoko človeških las, mongolsko knjiga

Primerna Umirajo Barve #27
Skp Velikost Povprečna Velikost
Material Razred Remy Las
Barva Čipke Srednje Rjava
Blagovna Znamka Sanje Me
Tekstura Kinky Kodraste
Človeški Tip Las Mongolsko Lase
Postavka Vrsta lasulja
Osnovni Material Švicarski Čipke
Lahko Permed Da,
Čipke Lasuljo Tip Čipke Spredaj lasulje
Izdelana Metoda Pol Stroj, Ki & Pol Ročno Vezane
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Material Človeški Lasje
Lasulje Dolžina Kratka
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi