Strokovno Vrsto Ležajev Koles, Sani Pad Javorjevega Lesa Zlitine Stent Mini Prst Board Rolka Fingerboard Igrače za Fante

€3.15

€5.26

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O Plačilu

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.atticus.si.kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

2. Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na www.atticus.si obdeluje Alipay.

O Pošiljki

1. Smo ponavadi pošlje blago v 3 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

2. Uporabljamo Air mail dostava po vsem svetu (Prispejo treba 25-60 dni) Običajno priporočamo vam, našim strankam, da izberejo www.atticus.si Standardna Dostava za dostavo, ki je najcenejši in hiter način tukaj, In ga lahko spremljate tudi na spletu, ko dostava.

3. Na čas Dobave - Če ne prejmete vaš nakup v roku 60 dni, lahko prosite za polno nadomestilo, preden bi zaključek (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovnem okviru).Brazilija potrebujejo 90 dni dobavni rok.

Politika vračanja Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, Nam obljublja, da boste lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača za vas.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.Povratne informacije o cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite nas 5 star povratne informacije.če obstaja kakršen koli problem je da smo vedno bo vsak trud, da naj si zadovoljen z da.Hvala!!

Oznake: fingerboard lesa, stm32f103cbt6, deska, finger skate, japonski javor, krova fingerboard, mini skate, prst skateboard, fingerboard, fingerboard strokovno

Številka Modela Prst Deske & Kolesa
Dimenzije 9.5*2.8*1.6 cm
Certificiranje 3C
Poreklo CN(Izvora)
3C Certifikat
Starostni Razpon Odrasli
Številka Potrdila No
Opozorilo No
Blagovna Znamka Puzzle Vrt
Material Les
Črtna koda No
Postavka Vrsta Prst Rolk

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi