200 ML Avto klimatske naprave Hladilno sredstvo Hlajenje Agent R134A Okolju Prijazno Hladilno Vodo Filter Zamenjava

€7.45

€9.94

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Parametri:

Material: Avtomobilski hladilno sredstvo

Zmogljivost: približno 200 ml

Rok trajanja: o 1095days

Opis:

1. Poletje polno avto led počil izkušnje, R134a avtomobilske klimatske naprave za posebne hladilno sredstvo, čistost do 99.9%, dobro hladilni učinek, brez vode in drugih škodljivih nečistoč, lahko ščiti hladilno napravo pred korozijo in ne povzroča nobene škode za atmosferski ozonska plast je res, nova generacija hladilna sredstva.

2. Izdelek uspešnosti je stabilen, uporaba časa je dolgo, hladilni učinek, je dobro, vam svež zrak, ki ga želite v poletje, kul celotno poletje.

3. Poleg način, polnjenje iz nizek tlak koncu kompresor, ta metoda je počasi polnila, na splošno uporabo dodatek način, ko se hladilno sredstvo ni dovolj.Delovanje korakom: treba začeti avto, vključite klimatska naprava in nato dodaj hladilnega plina, in sneg pločevinke so postavili.

4. Celotno poleg tega ta metoda je varno in hitro, in je primerna za prvo polnjenje hladilnega sredstva v hladilni sistem (hladilno cisterno obrnjen).

Delovanje korakom: Po sesanje, ne odprete klimatska naprava, neposredno dodaj tekoče hladilno sredstvo iz visoko tlak koncu (hladilno cisterno pokončno).

Izpolnite hladilno sredstvo iz nizkega tlaka strani, zaženite motor in vklopite klimatska naprava (hladilni tank pokončno).

Previdnostni ukrepi:

1. Ne hranite prazne cisterne v kraju, kjer se jedke plin sežiga ali pod pritiskom.Prazne cisterne niso za enkratno uporabo.

2. Nositi zaščitna očala, med delovanjem.Če je po nesreči pljusknil v oči ali na kožo, takoj sperite z veliko vode.

3. Ne cilj dnu lahko na človeško telo med operacijo.

4. Največ notranji tlak v posodi je 15MPa.Ko odprete klima kompresor, se prepričajte, da privijte visokotlačno konca ali ne povežite z visokim pritiskom, da se prepreči eksplozijo visokega tlaka plina.

5. temperatura skladiščenja ne sme biti previsoka ali prenizka, da bi se izognili neposredni sončni svetlobi.

6. Ne postavite lahko na motorju ali radiator, da bi se izognili neposredni sončni svetlobi.

Seznam:Hladilno Sredstvo*1

Oznake: hladilno sredstvo r134a, ac plin r134a, r600a, detektor freon, 134a hladilnega sredstva, klimatska naprava klimatska naprava, bykski, R134a, gti avto zračni filter, air avto filter

Postavka Vrsta Klimatska naprava Namestitev
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi