52M 500led 22M 200LED Sončne Niz Led RGB Svetlobe Eno Barvo, Dekoracijo Luč za Božič Vrt Svetlobe Počitnice na Prostem Pravljice

€7.54

€13.72

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

52M 500led 22M 200LED Sončne Niz Led RGB Svetlobe Eno Barvo, Dekoracijo Luč za Božič Vrt Svetlobe Počitnice na Prostem Pravljice

Uporabite nizkonapetostnih sončne celice niz luči, da zagotavljanje varnosti Pred pošiljanjem, se bomo mimo strogih testov, preden jih pošljete po tem, ko je izdelek usposobljeni.Po tem, ko ste prejeli blago imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service.Tehnični podatki Material: ABS plastika solarnimi: 2V/150MA, 600mAh 1,2 V Ni-MH baterije(Vključene) svetlobe, ki bo delo samo po sebi, ko okolje svetlost je manj kot 10 Lux, Da lahko deluje abut6-8 ur po tem, ko se zaračuna v celoti v dan je vodotesen,ga lahko postavite outdorr v dežju,vendar DONT ga podvodni Auto Senzor za nadzor razsvetljave in polnjenje Opomba:Plošča mora biti v temno/dim okolje za luči, da pridejo na (preprosto zajema sončne celice za vklop luči v svetlejši okolje po moči je polna)

Banktransfer

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Bomo ladja vaše naročil v roku 1-2 delovnih dni po plačilu izbrisani. 8.Cena, ki ste ga plačali za postavka izključuje kakršno koli davek na carinsko.Naše podjetje ne bo nosila vse dajatve v namembni državi. 9.Če vaše mesto je Oddaljeno območje ladje, ki jih Fedex, DHL ali...bomo poslali druge poslovne Express vam, hvala.

izdelkov s problemi, ki ni posledica nepravilne uporabe ali naključne dogodke lahko nadomesti ali vračilo kupnine.ga lahko pošljete nazaj v 5 dneh, vas prosimo, e-mail nam pove, težave, preden dostavo .povedali vam bomo, kako poslati predmete nazaj.vrne element, ki mora biti v popolnoma novem stanju, da bi dobili v povračilo denarja,v nasprotnem primeru vračanja bodo zavrnjene in NE NADOMESTILO.Prosimo, napišite beležko s svojo zaporedno številko, tako da bomo lahko fin podrobnosti naročila.Hvala.

1 .Bomo zapustili Pozitivne Povratne informacije, ko prejme plačilo, Prosim, ne pozabite, da nam in PET ZVEZDIC na vseh De repo Prodajalec Rati ngs

2. Če ne boste zadovoljni z vašo nakupovalno Izkušnjo ,Prosimo, obrnite na nas, da bi dobili rešitev, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši nobenih težav, za vas v najkrajšem možnem času,hvala.

3.Mi vam bo storitev kot najboljši, kot smo lahko povzroči povratne informacije in je tisto, kar se zavzemamo za.Mi prosim email skozi "Moja Sporočila" ali "Mail" če imate kakršno koli vprašanje o naši oglasi ali vaš nakup

1. Vsi naši izdelki so šli skozi strogo testiranje in pregled pred ladjo iz;

2.Ne glede na to, da ste nabavo daril za debelo, prodaja na drobno ali promocije, boste lahko našli idealno predmetov s poceni veleprodajno ceno v našem podjetju.Globoko upam, da boste uživali izdelkov,si bomo prizadevali, moj izredno zagotoviti najboljše storitve za vas in vzpostavitev dolgoročnega poslovnega odnosa z vami.

1. Kaj je garancija s svojo pruduct?

naš izdelek ima dvo-letno garancijo.

2. Ali imate številko za sledenje z mojim predmet?

Ja, ponavadi, bo element prihajajo ven na naslednji dan ali 48 ur po prejetem plačilu. (Vikend bo malo zamude)

Bomo dodaj številko za sledenje na www.atticus.si in pustite, da se besede, da bi vam konw po tem, ko smo ladje element.Lahko zaprosi za številko za sledenje pozneje preverite, ali je iz www.atticus.si.

3. Je to čisto nov izdelek?

Ja, vsi Smo se prodaja na novo blagovno znamko.če imate kakršnakoli vprašanja ,prosimo, obrnite na nas .bomo ansower vaše vprašanje ASAP.Mi bo dala bestService za vsako stranko.hvala

Oznake: garland nadzor z daljinskim upravljalnikom, garland umre, garland rgb, 10m led, baker led, garland led street, garland smart, božič rgb, LED Niz, 1000 led

Tip Vtiča NOBEN
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Je Svetil Vključeni No
Garancija 1
Vir Svetlobe LED Žarnice
Glavo Število > 200
Glasba NOBEN
Značilnosti Zunanji vrt, dnevna soba
Blagovna Znamka CXMSHINE
Je Zatemniti No
Napetost 3V
Priključite Rep No
Počitnice Ime Božič
Telo Material Plastični
Razsvetljava Razdalja 6-10m
Certificiranje ROHS
Dolžina 2000cm
Priložnosti Vrt
Vir Napajanja Sončne Celice
Osnovna Vrsta Klin
barve Več

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi