3HP 115PSI Eno Stage11.8CFM posamezni Fazi Zračni Kompresor Črpalka Dvojni Cilinder Aluminijaste Zračni Kompresor Glavo

€138.01

€153.35

-10 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Posamezni Stopnji Dvojni Valj Zračni Kompresor Glavo Črpalka Motorno Olje Maže Črpalka

Za stranke Eu : imamo skladišče v EU , Jih lahko naročite neposredno,

bomo dostavili na vaš dom, ni tarifo.

Za ZDA stranke : imamo tudi skladišče v ZDA , če želite, poslal sem, da je vaša hiša ,

prosimo, kontaktirajte me PRED oddajo naročila .

Za druge države, stranke : prosimo, kontaktirajte me , bomo poslali na vaš hiše, ki jih express dostava ,

kot so DHL,FEDEX ,TNT ,UPS ,

Prosimo, kontaktirajte me pred dajanje nalog, jaz vam bom dal najboljšo ceno Uvod :

To je naš Dvojni Batni Kompresor za Zrak Glavo, ki je idealen za 3HP motorji.Opremljen z Aluminijasto konstrukcijo s litega valj rokavi, ta črpalka glavo je oblikovan za dolgo uporabo in je enostaven za vzdrževanje.Črpalka, ki ponuja zanesljive iz nerjavečega jekla reed ventili in avtomobilskih slog kroglični ležaji.Vztrajnik in filtri so vključeni.

Značilnosti in Podrobnosti 【ŠIROKO UPORABO】 - Ta 12cfm twin-valjni kompresor črpalka je visoke kakovosti, 2-valjni enostopenjske črpalke so primerne za uporabo z 3hp električni motorji in 6,5 km bencinski motorji.To je idealno za notranjo dekoracijo, napajalni vir pnevmatska oprema, popravilo in vzdrževanje opreme, naprav in drugih industrijah. 【ZNANSTVENIH DESIGN】 - Z oži valjčni ležaj, batni obroček z valjčnih ležajev in elementov krmiljenja, naši 3 hp kompresor ima visoke nosilnosti.Obstaja tudi olje prikaz okna za opazovanje količino olja v realnem času.To je priročno za oskrbo z gorivom. 【PREPROST postopek】 - Zahvaljujoč visoki kakovosti, ročične gredi klipnjača bata pralni in dokazano oblikovanje pasu prenos, to 3 hp kompresor črpalka je zgrajena z močno odpornost proti obrabi, dobre stiskanje delovanje in nemoteno delovanje. 【DVOJNI CILINDER DESIGN】 - zračni kompresor črpalka, ki sprejme dva litega železa, valji in glava s tlačno litje tehnologije, je močno odvajanje toplote funkcijo in deluje v stabilnem in tihi način. 【ROBUSTNE STRUKTURE】 - cilinder našega 2-stopenjski zračni kompresor črpalka, s litega železa valj srajco, funkcije, bor litega železa materiala.Njegova lupina je težka, vzdržljiv in enostaven za vzdrževanje aluminijasto strukturo.

Oznake: booster črpalka vode, zračni kompresor glavo, akvarij, črpalka vode, 220v kompresor za zrak, zrak akvarij, črpalka, air avto črpalko, 300bar kompresor, kovinski membranski kompresor, 4500psi kompresor, stružnica vevor

Standard ali Nestandardno STANDARD
Poreklo Kitajska
Uporaba Zračna Črpalka
Blagovna Znamka VEVOR
Certificiranje CE
Goriva električni
Moč Pnevmatski
Številka Modela 375L3KW11PKYJBT01V0
Struktura Booster Črpalko
Tlak 115 PSI

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi