Coolmusic BP40 40W Bluetooth Ojačevalnik Zunanji Zvočnik Vokalno in Tipkovnice Baterija Kitaro, Ojačevalec

€132.62

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Coolmusic BP40 40W Bluetooth Ojačevalnik Zunanji Zvočnik Vokalno in Tipkovnice Baterija Kitaro, Ojačevalec

【3 Kanal】, ki Jo je mogoče priključiti v 3 različnih instrumentov skupaj, kot so kitara, klavir tipkovnica, mikrofon, itd. 2 Band Bilance potrebe različnih glasbeni slog in vgrajeni reverb efekt zagotavlja naravno in echo-kot zvoki 【40 Watt】ima dovolj moči za vaše potrebe, lahko fit v različnih situacijah, kot so živo, studio, solo uspešnosti in prakse, ki vam daje več svobode za nadzor vašega zvoka do zaslišanja pred drugimi glasbeniki brez potiskanje vaše amp iz svoje optimalno območje delovanja 【Bluetooth】Zagotoviti možnosti brezžične povezave, telefonski vhod, CD/MP3 vhod in USB vtičnika, to je mogoče vgraditi v različne vrste povezav, to je priročno in uporabno z njeno glavno nadzor, izhod za slušalke vhod in DI izhoda, snemanja in MP3 funkcijo 【Polnilna】lahko vodijo do 5-8 ur je odvisno od glasnosti uporabite po 5 ur brezplačno.In to lahko dela z neposredno povezavo na električno 【Prenosni】15*14*13 centimetrov, srednje velikih in 16 lbs omogočajo manj bremena uspešnosti, in 2 koaksialni zvočniki, 8 wooferja in 2 piezo visoko lahko prinesejo velik, poln naravnih in opozarjati z zvokom za akustično kitaro in micropho

Paket

----------------------------------------------------------------------------------------

1. Dostava po celem svetu. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 3.Zagotavljamo vam, da ladja izdelek v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških. 4.Mi ladje, ki jih Yanwen,China post,www.atticus.si Standardne Dostave,HKpost, EMS,DHL,Fedex,UPS po vaši izbiri pri dajanju naročil . 5.Če niste prejeli izdelek po 30 dneh,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo. 6.Nismo odgovorni za zamude zaradi carin,Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges. 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja (Izdelek ni na kakovost vprašanje), ne bomo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in jih haave, da nam s dostave številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev. 3. Po tem, ko smo dobili vrnete elemente, mi pa popravilo ali relpace ali vračilo ASAP.

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.(razen predmetov, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2.Če vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti . 3.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo. 4.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

1.Mi roko, da zagotavljamo najboljše kakovosti proizvodov in storitev za stranke.in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal rešiti vsako vašo težavo.

2.Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, prosim, obrnite na nas, mi vam lahko zadovoljni odgovor & resolution (ločljivost).

3.Bomo zelo cenim vaše pozitivne povratne informacije in 5-star Podrobne Ocene prodajalcev.

4. Vaše mnenje je za nas zelo pomembna , če ste nezadovoljni z njim , prosim, kontaktirajte me, prvi namesto dajanja negativne povratne informacije, in na ta način lahko se ukvarjajo z bolj učinkovit.

Najlepša hvala !lep dan !

Oznake: bas electr, seiko watch, pas kitaro, zvočnik, Električna Kitara Vratu, lepljive opomba, teclados mecanicos, čisto za ojačevanje zvoka, electr kitaro, brezžične miške

Poreklo CN(Izvora)
D. I izhod Da,
Garancija Eno leto garancije, brez nadomestni deli
Litijeva Baterija 6-10 uro
Vrsta Ojačevalnik
Številka Modela bp40
Moč 40w
Mikrofon Da,
Snemanje Da,
Uporaba Akustična kitara, Vokal in Akustičnimi instrumenti
zvočnik koaksialni zvočniki, 8'woofer in 2' piezo visokotonec
Blagovna Znamka Coolmusic
Vhod 3-vhod, 2 za instrumente in 1 za mic
Izhod za slušalke Da,
mp3 predvajalnik Da,
Bluetooth Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi