Ruffles Trakov Torba Ženske Crossbody Vrečko 2021 Jesen Fashion Design Aligator Vzorec Širok Ročaj Torbice In Torbe

€10.59

€17.66

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Velikost : 23-29 cm(Širina) * 16 cm(Višina)* 6 cm(Debelina)

Opomba: 1 Inch=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palčni , Zaradi različnih serijah, vreča je linijskih se lahko razlikujejo.Modni oblikovalec in dobra cena, prosimo, bodite prepričani nakup. ( Vse fotografije so dejanske slike.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona, manjše barvne razlike morda obstajajo.Hvala za razumevanje. )

PLAČILO:

1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podpira. 2. Navedite vaše posebne zahteve (barve, paketov, vrednost izjava, itd.) ko oddaji naročila, ali pustite sporočilo na nas.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko.To je zahteva Post Office of China, ko izpolnite dostava obrazec!! 2. Kot običajno, bomo BREZPLAČNO LADJE, paket prek prodajalca načine pošiljanja.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite, da ladja po drugi ladijski modeli, kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.pri oddaji naročila.

ČAS DOSTAVE:

Vsi predmeti, ki bo dostavljena v roku 3-5 podjetja days.By zračna pošta: 15-20 dni, AZIJA, Evropa, Severna Amerika Z DHL, UPS, FedEx: 3-5 delovne dni, da večina držav

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

VRNE & GARANCIJA:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

Če imate prijetno kupovanje v naši trgovini, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za naše izdelke in storitve s 5-zvezdic.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in nam daje priložnost, da reši to pred odhodom negativne povratne informacije.Razumevanje je zelo dobrodošel.O ponudniku:

1. Če ste prejeli poškodovan ali napačne izdelke, ki jih ne potrebujejo, da se vrnete izdelek.Lahko zahtevate vračilo, in vam bo dal polno nadomestilo.Ali pa nam pišite poslati izdelek.

2. Če je paket izgubil med prevozom povrnili vam bomo celotni znesek. 3. Ko je naročilo poslano, bomo izpolnite številko za sledenje v vrstnem redu.Lahko preverite svoje sledenje podatkov na spletni strani "www.17track.net" (Kopirati brskalnika, da odprete).Če bi varstva čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in bomo lahko podaljša nalog zaščite obdobje za vas. 4. Če kupite naše izdelke v razsutem stanju, bomo poskrbeli veleprodajnih cen.Ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo. 5. Podpiramo padec ladijskega prometa.Boste izpolnite vaše stranke naslov, ime in telefonsko številko v vrstnem redu.Bomo poslali bi neposredno do kupca.Mi ne bo pustil vse informacije, račune in promocije o naši trgovini v redu.Nudimo popuste, ko boste imeli dovolj naročil na mesec. 6, Bomo pogosto dajejo kuponi in popusti za stare stranke in ljubitelje.Tako lahko kliknete na "+Spremljajte" v naši trgovini na domačo stran, da uživajo ponudbe nudimo tudi v prihodnje. 7. Ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami po prejemu naročila, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja o naročilu, prosimo, obrnite na nas v času in bomo rešitev za vas.

Oznake: smiley tote, velike toaletne, sac victoria, j adior, supermarket voziček, hrček vrečke za hrčki, vrečko burlap, krono ličila vrečko, luksuzna torbica za ličila, kozmetične storitve primeru

Glavni Material PU
Lepe izdelave Soft wear, nepremočljiva
Glavne Značilnosti Izdelka To je prodaja tovarniško neposredno
Dekoracijo NOBEN
Trdoto MEHKO
Obloge Materiala Poliester
Vrste vrečke Torba / crossbody vrečko
Ali spot Spot
Blagovna Znamka SWDF
Številka Modela Jj03
Notranjost Notranjost Zadrgo Žep
Zunanjost NOBEN
Kakovost Izdelave Lepe izdelave
Zapiranje Tip Hasp
Priložnosti Vsestranski
Slog Moda
supprot hitro dropshipping nižji ceni
Oblika Francoske štruce
Vzorec Tipa Aligator
Ljudje, Ki Se Uporablja Dekle/lady/oblikovalec
Poreklo CN(Izvora)
Spol ŽENSKE

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi