JELLPE Športne Hlače Ženske, Joga Hlače za Fitnes Dokolenke za Ženske Telesne Zgradbe, Dokolenke Ženske Vaja Obleko Push Up Lady Hlače

€7.02

€7.98

-12 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nakupovalni Vodnik 1.Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

2.Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

3.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Opomba 1.Kupci bodo morali plačati uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tveganje za carine.

2.Excemption klavzule: prodajalec ne sme imeti odgovoren za ne-dostavo ali zamude pri dostavi naročila naravnih nesreč,vojn ali drugih vzrokov višje Sile.

Garancija 1.Če paket ni prispel,bomo poslali novega za vas.

2.Vsak izdelek je 100% novih in v dobri kvaliteti.

3.Dostava izdelkov v 3-5 dneh.

4.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ga lahko vrnete.

Povratne informacije 1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, ki smo iskreno upam, da lahko pustite nas vseh pet zvezdic POZITIVNE POVRATNE informacije.

2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.

Oznake: dokolenke, kratke fitnes ženske, ženske dokolenke živali fitnes, dokolenke ženska fitnes panda, dokolenke za ženske fitnes miško, dokolenke za ženske fitnes kosti, otrok dokolenke fitnes, dokolenke za ženske fitnes velika, dokolenke za fitnes ženske piel, dokolenke za ženske fitnes conjuntos, dokolenke za ženske fitnes neto

Blagovna Znamka Jellpe
Zapiranje Tip Elastični Pas
Moda Legging Ženske Jegging
Vaja Legging Bodybuilding Jegging
Priložnostne Dokolenke Športne Hlače
Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Pleteno
Hlače Dolžina Celotno Dolžino
Visoko Pasu Dokolenke Ženske dokolenke
Push Up Legging fitnes legging
Material Spandex
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Številka Modela Priložnostne Dokolenke

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi