Splash Filter Pipo Spray Glavo Proti Splash Filter Zaporna Pipa V Kuhinji Tapnite Varčevanje Z Vodo Šoba Škropilnica Booster Kažejo

€13.73

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Vrtenje odvod vode 720°, je bolj priročno, da umijte obraz in grgranje!

Dve vrsti vode vtičnico vrtljiva stikala, s kisikom obogatena pena, splash-proof vode, štiri-slojna čista filter, da odstranite nečistoče in dvojna tesnila, da se prepreči kapljanje.

Glavne Značilnosti Industrijske Kakovosti Za Komercialne Dolžnost:

Trmast Baker, ABSbody za dodatno trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Ta postavka vključuje tudi okrepljeno dvojno O-tesnilo ventili, ki zagotavljajo, da vse pušča so onemogočeni.

Varne In Uporabniku Prijazna:

Splash filter pipo uvaja zraka v vodo tok za proizvodnjo večje in bolj beli potok, ki je MEHKO NA DOTIK, in NON-BRIZGANJEM.Ta izdelek je zagotovljeno, da bodo vaši kupci ali zaposleni zadovoljni.Primerno za restavracije, pralnica & dvorišču.

Več Velikostih & Vrst:

Ponujamo vam različne sloge, ki ustreza vašemu raznolike potrebe.Poleg različnih žlebu reach za pipe, nudimo tudi različne modele za pipo telo in ročaj.Preverite naše strani izdelka!Boste našli enega, ki ustreza vašim potrebam najboljše.

Specifikacije Materialov, Baker, ABS Izdelka teža Teža z Embalažo: 108G Velikost Izdelka

(L x W x H) Velikost Izdelka : 15 × 8 × 5 cm / 5.9 × 3.1 × 2inches Vsebina Paketa Univerzalno Bazena Podaljšali Extender × 1/2/3 Opomba Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Oznake: tapnite šoba, potegnite kuhinja tapnite glavo, pipa filter splash, mi voda iz pipe, moški vode iz pipe, tapnite škropilnica, kuhinja tapnite glavo 3, za žerjav šoba, trak vode, pipa nozzl

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OLOEY
Vrsta Za

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi