Toplotne Keramična Ionska Lase Krtačo Krog Sod Glavnik z Merjasca BristleHairdressing frizerski Salon Styling Sušenje Curling

€4.69

€5.87

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Strokovno Toplotne Keramični Ionske Krog Sod Lase Krtačo za Česanje z Merjasec Ščetin HJL2019 Opis: Značilnosti:

Ionske Tehnologije in Merjasca Ščetine: Zaradi toplotne keramični ionske tehnologije v sod in ščetine, ta krog lase krtačo bo pomagal, da dodate sijaj las in zmanjšanje frizz.Naše svinje ščetine z dodano najlon zatiči, ne bo bolelo vaš las in naredi lase gladke in sijoče.

Udobno in nedrsečo Ročaj: Ta krog sod toplotne lase krtačo je opremljena z ergonomskim in humanized dlani oblike ročaj.To je non-slip silikonska in mehko gel oprijem z teksturirane ustreza vaši strani zagotavlja enostavno in udobno uporabo.

Najboljšo Zaščito Vaših Las se Prepreči Škoda: To lase krtačo z anti-statični merjasca ščetine zaščitijo vaše lase pred poškodbami.Oddaja negativne ione, lasje čopič drsi skozi svoje lase v nekaj sekundah.

Visoka Kakovost in Pravilno Velikost: kakovost ta krog lase krtačo je super, ne samo stilov vaše lase, ampak tudi obdržati vaše lase svetlost.Keramične cevi segreje med blow-sušenje—pomoč, da se zaskoči v glasnosti in curl—in odprtine omogočajo pretok zraka prosto.To lase krtačo velikosti, ki je kot nalašč za srednje dolgih las, sušenje in styling.

Izberite Svoje Lase Slog: Ta krog sod lase krtačo, je ne samo za umivanjem las.Uporabite ga lahko za udarec, da se posuši, zvit ali poravnati to in za vse druge las slog, ki jo ljubim.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Material:ABS,Silikona,Merjasec Ščetin,Najlona

Velikost:25 mm/32mm/45mm/53mm(Neobvezno)

Paket Vključuje: 1x Lase Krtačo

Oznake: krtača za lase krog, keramični glavnik, Hairbrush Krog, okrogla krtača, glavnik krog, glavnik roller, merjasec ščetin glavnik, čopič toplotne, Svinje Lase, krtača za lase ion

Številka Modela Lase Krtačo
Blagovna Znamka Aihogard
Material Material
Količina 1 KOS
Postavka Vrsta Glavnik
Velikost 25mm/32mm/45mm/53mm(Optional)
Vrsta Lase Krtačo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi