CHIPAL Visoke Kakovosti, 2 Vrata USB 2.0 Stikala KVM Preklopnik 1920*1440 VGA SVGA Stikalo za Ločevanje Polje za Tipkovnico, Miško, Monitor, Napajalnik,

€4.96

€7.51

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

CHIPAL Visoke Kakovosti, 2 Vrata USB 2.0 Stikala KVM Preklopnik 1920*1440 VGA SVGA Stikalo za Ločevanje Polje za Tipkovnico, Miško, Monitor, Napajalnik,

Uvod: Ta 2 vrata ročno kvm switch je najbolj ekonomična rešitev za nadzor 2pcs, to močno orodje je kot nalašč za namizno postavitev in ne zavzame kritično workspace Plod: Tipko pritisnite stikalo za Posebne načrta za visoko hitrost izmenjave podatkov vmesnik, standard usb 2.0 Plug and play Podpira resolucijo do 1920*1440 Št zunanje moči, ki je potrebna za Podporo online igre in DVR OPOMBA: KVM stikalo mora biti pogon ali ne morete preklapljati med 2 računalniki.Angleški Priročnik Pakiranje Seznam: 1x USB 2.0 KVM Stikalo, 1x angleški Priročnik

1. Sprejemamo Depozitni.Plačate lahko preko Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in nakazilo na www.atticus.si.

2. Prosimo, da se plačilo takoj, možen, tako da boste lahko dobili postavka prej.

3. Pišite nam, če imate kaka druga vprašanja o plačilu!

4. Opomba: Morebitne uvozne tarifne postavke kupca odgovornost, ki niso vključeni v prodajne cene ali stroški poštnine.

1. Dostava po celem svetu, razen v nekaj državah, in APO/FPO.

2. Vsa naročila, bo hitro obdelani in najbolj naročila lahko pošiljajo ven v 5 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

3. Zaradi stockout in prazniki, nekaterih naročil morda potrebovali nekaj dni, da se prihajajo ven kot običajno.Prosimo, bodite potrpežljivi!

4. Smo le ladja element potrdili, da naslove, zato prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov ujema vaš naslov za dostavo.

5. Dodatni dostava načine: China Post Air Mail, hong kong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, itd.

5. Vse parcele pod 2 kg je za brezplačno dostavo po Kitajskem Post Air Mail.Prosimo, izberite drug dostava načinov če potrebujete element nujno!

6. Lahko spremljate na parceli s številko za sledenje na spletno mesto: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Lahko nas kontaktirate in nato poslati predmet, nazaj k nam v roku 7 dni po tem, ko se predmet izvaja.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni bomo upoštevali

včasih ga in ne bo vam ponujajo vračilo ali Zamenjavo.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži.Poleg tega morate zagotoviti, nam dostava številko za sledenje in posebnega razloga vrnete.

3. Ponudili vam bomo vračilo denarja ali poslati ste zamenjavo glede na določeno stanje in vaš bo po vrnitvi predmeta.

4. Bomo prenašali vse poštnine, če je izdelek pokvarjen ali ne, kot je opisano na strani izdelka povezavo. 1. Naš cilj je zagotoviti, da so vsi kupci so zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas kot nalašč 5 star pozitivne povratne informacije, če vam je všeč element.

3. Obrnite se na nas, preden odprete disbute ali pustite nas negativne povratne informacije, in potem vam bomo najboljšo rešitev.

1. Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za TradeManager ali E-pošti, če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov in storitev!

2. Vaše sporočilo bomo odgovorili zdaj in e-pošto, bodo odgovorili v 2 delovnih dneh.Vljudno prosim poslati sporočila ali e-pošte, če ne boste prejeli naš odgovor!

3. Naš delovni čas: 9:00-18:00 (GMT+8) od ponedeljka do sobote.

Oznake: kvm stikalo usb, kvm stikalo, sdi, preklopnik, kvm hdmi usb, kvm stikalo vga, 2 vrata kvm stikalo hdmi dual monitor, hdmi splitter, video splitter vga 1 zaslon 2 pc, hdmi matrix stikalo, hdmi kvm stikalo

Računalnik Povezave 2 Vrata
Ločljivost 1920 x 1440
Paket Da,
Izdelkov Stanje Park
Blagovna Znamka CHIPAL
Monitor Povezave 1 Vrata
Na Voljo Barve črna
Številka Modela CP147-YBZ
Ime Izdelka USB2.0 KVM Stikalo
Vrsta Vmesnika USB

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi