DIY Smolo Plesni Domače Trgovina Pozdravlja Podpis Ročno izdelan Vzorec Epoksi Smolo Plesni Trajne Kristalno Epoksi Smolo Nakit

€4.65

€5.74

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega materiala: smolo, kalup je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je varen, nestrupen, okolju prijazen, zdrava, mehka, trpežna, za enkratno uporabo, in stroj.Skozi prosojno barvo, lahko jasno vidite, znotraj te plesni.

2、Non-stick&Enostaven za Čiščenje: večkratno uporabo plesni prihaja z enostavno in praktično zasnovo.

3、Enostaven za Shranjevanje in Vzdrževanje: Prosimo, da smolo plesni na sobni temperaturi, in se izogibajte neposredni sončni svetlobi.Čisto plesni po vsaki uporabi, da ohrani sijaj.

4、Enostaven za Javnost: potrebujete samo twist silikonsko plesni in sprostitev vašega ustvarjanja iz kalupa po smole je v celoti pozdraviti.Medtem ko je plesni ohranja svojo obliko, svoj del lahko enostavno priti ven iz kalupa brez lepljenje ali solzenje.

5、Široko Uporablja: Zelo primerna za izdelavo obrti velike angleški Družinski vzorci, namizne dekoracije, polje svetlobe dekoracijo plesni, itd.

Specifikacije:

Barva: bela prosojna

Material: silikon

Velikost: približno 260*108*24 mm/10.24*4.25*0.94 palčni

Teža: približno 114g

Seznam Vsebine:

Epoksi Smolo Plesni*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5 .Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: silikonsko plesni epoksi, silikonsko plesni cabochone, plesalka kip, smole bat plesni, pepel pladenj plesni, box kalup, epoksi smolo epoksi, epoxyd smolo plesni, plesni zodiak, železnica plesni

Vrsta Debelo No
Številka Modela Epoksi plesni
Nastavite Vrsto No
Material Epoksi
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi