Behogar 24 Dni DIY Božič Odštevanje Adventni Koledar Burlap Vrvico za zavezovanje Vreče z Vrvi, Lesene Posnetek Število Oznak za Božič Dekor

€5.89

€10.70

-44 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Behogar 24 Dni Božič Odštevanje Adventni Koledar Burlap Vrvico za zavezovanje Vreče z Vrvi, Lesene Posnetki Število Oznak za Božič Dekor

Podrobnosti:

KAJ DOBITE: Boste dobili 24pcs burlap vrečke v 2 barvah (vino, rdeča, rjava), 24pcs lesene posnetke, 1pcs 10m konoplja vrv in 24pcs lesene število etiket z drugačno temo Božič vzorce, ki bodo povečali festival vzdušje pred Božič.

A MORA IMETI ZA BOŽIČ: Doda nekaj zabave in razburjenje za vaše počitnice, ali ustvarite novo družinsko tradicijo s tem prihodom počitnice odšteval koledar.Super za obešanje na steno, po stopnicah ali kamin.

OSEBNO PRESENEČENJ: lahko se odločite, da postavite Božično darilo, igrač ali zdravljenje v vsak žep, bo prinesla zabavo, ki lahko imeli z malo daril, ki bo odprt vsak dan, dokler 24..

TRAJNE IN VEČKRATNO uporabo: Izdelana iz visoko kakovostnega bombažno krpo, ki so trpežne za vas, da uporabite leto za letom.Vrvico design, zaradi česar ti burlap vrečke lažje izogniti predmet izgubil.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Samo visi v konoplja vrv, kjer želite, dodajte nekaj pogodbenice prednost v vrečko in ga zategnite, visi nalepka na vrečki, nato pritrdite vreča za vrv z leseno posnetke.

Specifikacija:

Material: perilo

Torba velikost: 10 x 14 cm/3.94 x 5.51 palčni

Vrv dolžina: 10 m/32.81 ft

Opomba: Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

Package:

24 x Vrečke

24 x Lesenih Posnetki

1 x Konoplja Vrv

24 x Lesenih Oznak

Plačilo >>

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >>

1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >>

1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >>

1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >>

Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Oznake: adventni koledar darilo, adventni koledar nakit, božično drevo lesa koledar, adventni, adventni lesene, adventni koledar igrača, advents koledar polje, dekor helloween, zebra pad, 2021 koledar

Tema Vzorec Elk
Številka Modela Božič Dobave
Blagovna Znamka Behogar
Material Krpo
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi