Brezplačna Dostava ZA VW NOVI POLO 2011-2020 AVTO ARMREST,Avto Dodatki Notranjost Deli Avto Center Konzola Roko Ostalo Škatla za Shranjevanje

€52.84

€62.17

-15 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Fit Model : ZA VW NOVI POLO HATCHBACK/LIMUZINA 2011-2020. Opomba : NOV POLO HATCHBACK/LIMUZINA Avtomobilov , ima 2 različna modela.Če niste prepričani, ali se lahko uporablja za svoj avto, se najprej obrnite na nas čas, preverili bomo za vas.Namestite Podrobnosti:

Dostava Info:

Slike so 100% res izdelkov.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona.Tako manjše barvne razlike morda obstajal.

Brezplačna dostava za element, bo ladja s Kitajsko Post Air Mail.Dobili boste o 18-30 dni.Zaradi strogih postopek carinjenja,da bo z zamudo približno 30-60 dni.Pls ne da kupiti, če ne morete sprejeti.

Če želite ladje, ki jih hitro,kot so DHL\FEDEX\TNT...pls stik z nami, preden da Smo lahko izberete najboljšo dostava za vas.

Uvoznih Carin: Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Bomo ugotovi, da vrednost spodaj 30usd, da poskušali naše najboljše, da bi se izognili svoje carinske pristojbine.

Politika vračanja: Prosim email nas v 3 dneh, če ni zadovoljen z izdelki, ali pa so poškodbe v prometu.Vendar pa se morate, da nam pošljete fotografije, ki jih je za to dokazati.Če želite, da se vrnete elemente,prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bila poslana.Povrnili vam bomo vam naročilo plačilo, ko bomo prejeli,vendar znesek za vračilo ne vključujejo ladijskega stroškov.

Pozitivne Povratne informacije: Prosimo, da nam 5 zvezd, ko ste dobili naročila.Če imate kakršne koli težave za predmet, ki ste jo dobili,pls stik z nami ,bomo rešili vse težave za vas.Negativne povratne ne more rešiti vsak problem.

Oznake: po meri vw dodatki, vw, armrest auto, volkswagen polo 6r, 9n vw polo, radio vw virtus, armrest centralne, vw video, elantra armrest polje, dotacija liftback 2020

Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela ZA VW NOVI POLO
Leto 2011-2020
Postavka Višina 23cm
Element Širina 12cm
Posebne Funkcije Nastavljiva+Skladiščenje
Postavka Dolžina 31cm
Postavka Vrsta Nasloni za roke
Blagovna Znamka VVTKK
Element Teža 2kg
Vrsta Materiala Usnje\Tkanine

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi