Kovinske obrti krog sporočilo Boginja čarobne gumbe obeski Pentagram Pentacle Varstvo oprema diy

€2.89

€4.14

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Predmet : Boginja Sporočilo Krog Čar Boginja Afirmacije Obroč, Nakit, Izdelava Čar Anti-srebrna Prilagodite: Sprejemljivo Moda ali Fine :Modna Zapestnica Priključek ,ogrlico, obesek, modni nakit, izdelava dodatki 10 kos/veliko Načini Plačila :

Samo prepričani, da plača na nas preko www.atticus.si Depozitni preko Visa , MasterCard , QIWI , Western Union-a in Bančnega Nakazila .Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Pakiranje Podatki:

Vsak kos je packeged z OPP vrečko, in da vsak je poslala uporabo Mehurček ovojnico ali večplastne cevi zunanji ovojnini .Ščiti elemente iz škodljivo v tranzitu, ko pride do vsake stranke.Dostava Podrobnosti:

Povratne informacije:

Pozdravljeni, prijatelj!Če ste zadovoljni z blagom in naših storitev,vas Prosimo, da nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic .

Če imate kakšno vprašanje o blagu ,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da vam pomagajo rešiti to,preden se prepričajte, da nam negativne povratne informacije.Hvala, ker ste.

O nas:

Smo neposredni tovarni v YIWU Kitajska ,ki je znan kot blago raj za nakupovalce ,naše podjetje je poklic izdelovalca najbolj v modi pribor in nakit.

Trenutno drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo stranke najprej ,zagotavljamo kakovostne storitve .Vrhunsko kakovost in razumne cene so naše glavne prednosti ,da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu .Izdelek, Proces

Popis

Oznake: boginja lune, čar boginja, amulet je boginja, plastični čar obrti, boginja srebrna, boginja, čar obrti diy, roza čar obrti, trojna boginja, boginja obesek

Fine ali Moda Moda
Prilagodite Na voljo
prodaja Trgovina Na Drobno & Debelo
Kovine Tipa cinkove Zlitine
kraj izvora Yiwu Zhejiang Kitajske (celinska)
Material cinkove Zlitine
Slog Trendy
Postavka Vrsta Čare
Blagovna Znamka ABADON
nakit tip čar
Glavni Kamen NOBEN
Čare Tip Abeceda, Datumi & Številke
Številka Modela C100093

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi