Digitalni Časovnik Swtich Mikroračunalniška Elektronski Tedensko Programiranje Časa Rele za Nadzor 12V 24V 110V 16 8. Časovnik za Izklop

€6.42

€11.27

-43 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Mikroračunalniška Elektronski Tedensko Programabilni Digitalni TIMaximumR STIKALO TiMaximum Rele za Nadzor 12V 24V 110V AC 16A

Opis:

To tiMaximumr lahko preklopite samodejni vklop/izklop vseh vrst električnih equipMaximumnt po tiMaximum uporabnik nastavi.To je vgrajeno v 1,2 V/40mA baterijo za ponovno polnjenje in industrijske razred čip.Z visoko natančnostjo in močne anti-motnje sposobnosti, tiMaximumr stikalo je super za nadzor ulične svetilke, neonske svetilke, proizvodnja equipMaximumnt, radia in televizije in številnih drugih hoMaximum naprave.

Značilnosti: Napredno predhodno nastavitev en teden prej.Digitalna elektronika za splošne namene tiMaximum preklopite z dnevnega in tedenskega programov.Ponovite programov s 16 in 8 OFF nastavitve.To-the-minute nastavitev natančnosti.LCD zasloni pravi tiMaximum na Uro/Minuto in ON/AUTO/OFF.DIN rail namestitev, DIN rail ni vključen.

Specifikacije:

Vhodna Napetost: AC/DC12V, AC/DC24V, AC110V(Neobvezno) Prosim, pustite masaža,povej Najvišje vrste, ki jih želite.Ali bomo poslali po naključnem vrstnem redu.

Kontaktna Napetost: AC 180V, da 264V(50/60Hz)

Nosilnost: 16A 250VAC(ohmska obremenitev)

On/Off Delovanje: 16 in 8 off(ročni/samodejni)

Zaslon: LCD

Moč: 4.5 VA(Max)

Napaka: ≤2/dan(25°)

Montaža Maximumthod: DIN rail(niso vključene)

Zavezuje: 1 min do 168 ur

Obratovalna Temperatura: -10° do 55°

Velikost: 86 x 36 x 65mm / 3.38 x 1.41 x 2.56"

Količina: 1

Navodilo:

1, Ko uporabljate tiMaximumr stikalo za prvo tiMaximum, vhod AC in napolnite notranjo baterijo, prosimo, nato pritisnite gumb za ponastavitev.

2, tiMaximumr stikalo je na 24-urni način, kot privzete.Pritisnite in držite "tiMaximum" (gumb spodaj levo, nato na "reset") za 5 sekund, dokler se zaslon "SEM", da nastavite, da 12-urni način.Pritisnite in držite znova "tiMaximum" gumb za 5 sekund, da nastavite nazaj na 24-urni način.

Paket Vključuje:

1 x TiMaximumr Stikalo

1 x angleški Priročnik

O povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše custoMaximumr storitve.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu payMaximumnt.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na naše CustoMaximumr Storitev.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% custoMaximumr zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas imMaximumdiately, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

PayMaximumnt

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih payMaximumnt procesor DEPOZITNI.

2.PayMaximumnt mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Če ne morete prevzem imMaximumdiately po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova PayMaximumnts mora biti končan v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen soMaximum držav in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani tiMaximumly po payMaximumnt preverjanje.

3. Smo le ladja, da confirMaximumd red naslovov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZIT TIMaximum je, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni tiMaximums lahko razlikujejo, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli shipMaximumnt v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali shipMaximumnt in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, custoMaximumr zadovoljstvo!

7. Zaradi stanja staleža in tiMaximum razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI REPLACEMaximumNT.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa izberete, da replaceMaximumnt.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: 220v stikalo timer, brizgo s pokrovom, čip mikroračunalniška, ST3, elektronske komponente programa, števec digitalni 15v, dnevni timer, števec modula potenciometre, mini timer, Stikalo Čas

Blagovna Znamka Hilitand
Številka Modela Čas Stikalo
Certificiranje NOBEN
Uporaba Časovnik Stikalo
Vrsta Mini
Teorija Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi