BT30 BT40 BT50 Nož ročaj škatla za shranjevanje , Visoko trdnost ročaj umestitev polje,CNC škatla za orodje

€21.76

€29.01

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

****** POMEMBNO******

Naša cena ne vključuje vaš lokalni tarifi.Če obstaja kakršen koli tarifne, prosimo, poda tariff.By dajanje nalog, se strinjate, da ta pogoj.Če je blago uničeno zaradi neupoštevanja plačilo carinskih dajatev, ne bomo povrnili zneska naročila!

DOSTAVA IN DOBAVNI 1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.Opozorilo: Brezplačno dostava po Kitajskem Post Zraka Pošta ali e-Pošta ali Posebno Linijo-YW.Če potrebujete ga pošljete po DHL, prosimo, doseže me za stroške.(Poštnine čas je za 5 ~ 10 dni。Prosim, da me kontaktirate za podrobnosti) Dostave dni po Kitajskem Post Air Mail: (na primer) Evropa: 10-30 dni, ZDA, Kanada, Avstralija, Nova Zelandija, Anglija: 10-30 dni, Turčija, Rusija, Ukrajina: 10-30 dni, Brazilija, Bolivija, Argentia, Mehika: 20-60 4 dni. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!POVRATNE informacije: Vaše mnenje pomeni veliko, za nas in tudi za druge kupca, kot ste vi.A:Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, 5stars povratne informacije bo velika appriciated.B:Če kaj niste saticfied, pls poskusite, da pustite sporočilo ali eamil, da nas, preden leaved negativne povratne ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši problem z najboljšo rešitev.Hvala.

Oznake: rotacijski nož stojalo, bt50 radio, bt30 imetnika, bt30, rc orodje za shranjevanje, kuhar nož, pladenj za orodje, cnc usmerjevalnik, SOP, orodje škatle

Vrsta Ročno Orodje Deli
Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi