Roza Peony Cvet Nalepke Za dnevno Sobo, Spalnica Romantično Cvetje Doma Dekoracijo DIY Vinil Stenske Nalepke, samolepilne Tapete

€2.39

€3.98

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis: 1. Značilnost: Olupimo in Palico, Okolju prijazen, Izmenljive(pls poskrbite, da je površina gladka in čista, ni umazano in grobo, v nasprotnem primeru se nalepka lahko pade off, bo ne pušča lepila, ko boste peel off od stene ali pohištvo). 2. Nudimo veliko lepih ustvarjalni element za vas.Vi lahko postavite kjer koli želite z vašo družino. 3. Primerna je za spalnico steno, wardroble, kabinet in vse druge pohištvo, okrasje.

O Nas

Smo poklicne stenske nalepke, ki jih poskušamo po naših najboljših močeh design zabavno in koristno nalepke za vas.Kot naši trgovini ime, "Lovci Sreče", da smo hunt lepa in smešne stvari za vas, vam howe lahko pomaga, da boste funlife.

Smo vodilni mednarodni dobavitelj okolju prijazno in ustvarjalno dekoracijo doma izdelka, vključujejo stenske nalepke, vrata, nalepke, self lepilo ozadje in tako naprej.Naše podjetje ne samo uporabite napredno brizganje stroji in strokovnih procesov za pripravo doma dekor izdelek, ampak tudi zaposleni izkušeni oblikovalci.Imamo strokovno pred prodajo ekipa, po-prodajno ekipo in distribucijo ekipa, in sodeluje tudi z mnogimi logisters ki nam pomagajo dostaviti blago do vaše strani, z non-stop.Smo še naprej izboljšujejo svoje nakupovalne izkušnje.

O Povratne Informacije

Če ste satisfed z naših izdelkov in storitev, prosimo, da nam vse petimi zvezdicami povratne informacije.Če izdelek prejmete je vsak problem, ali imate kakršno koli vprašanje, prosimo, kontaktirajte z nami.Uživajte v naši trgovini.

Oznake: wallpap, papir steno, cvet življenja, roza vinil zaviti, cvet življenja nalepka, bela peony stenske nalepke, punk cvet nalepke, cvet življenja obesek, soba dekor, doma dekor

Uporaba Otroci Spalnica, Dekleta, Fantje, Soba, Wardroble, Doma Dekor
Funkcija Stenski Dekor, Pohištvo Dekor
Material PVC
Poreklo CN(Izvora)
vzorec Letalo Stenske Nalepke
Specifikacija Single-piece Package
Razvrstitev Okno Nalepke
Scenariji STENE
Slog Peony
Tema Še vedno življenje
Paket Anti Pritisnite Za Stiropora Bar
DIY Self Lepilo Ozadje DIY Stene Decals Dekor
Cenzuro Kodo WS888
Številka Modela WS888

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi