Novo Potovanje Izvajanje Skladiščenje Vrečka Za S5 IMPULZ 3D Brezžične Slušalke Dustproof&Waterpoorf Zaščitna Primeru PS5 IMPULZ 3D Slušalke

€5.60

€14.36

-61 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. Odlično Združljivost: Ta zaščitna primeru izdelani za Impulz 3D Brezžično Slušalko, je kompaktne velikosti izogiba slušalke trese, in primeri, ko se lahko popolnoma prilagodi slušalke, adapter, kabel in drugi dodatki (prosimo, upoštevajte,: slušalke in dodatki niso vključeni)

2. Priročen Design: Ta primer funkcije, mirno roko trak za prenašanje, Notranji design, idealno za pribor.Nemoteno, vendar močno 360-stopinjski zadrgo za enostavno odpiranje in zapiranje.

3. Visoko kakovostnega Materiala: skladiščenje vrečka je izdelana iz PU+EVA+poliester, da zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno delovanje.

4. Mehka Notranje Obloge: notranji skladiščenje vrečka je mehka in anti-statična tkanine notranje plasti lahko učinkovito absorbirajo vpliv in zmanjšanje škode za slušalke, ki bi jih povzročilo trčenje.In v primeru ščiti napravo za Impulz 3D Slušalke od prahu, prask, scuffs, šok, simpatij in vlago.

5. Priročno za Prevoz: v Tem primeru težko je lahek in kompakten, ga lahko shranite v torbo, nahrbtnik ali prtljage.Zunanja velikost: o 9.45*8.27*4.72 palčni (24*21*12 cm).

Specifikacije:

Ime: Skladiščenje Vrečka

Kompatibilnost: združljiv za IMPULZ 3D Brezžične Slušalke

Material: PU+EVA+poliester

Barva: Črna

Zunanje dimenzije: o 9.45*8.27*4.72 palčni (24*21*12 cm)

Seznam Vsebine:

1*Vrečko za Shranjevanje za Slušalke (opomba: slušalke in dodatki niso vključeni)

Oznake: PS5, slušalke samson, bose soundsport, delta impulz 3s 3d, plošča tv, 3d električni impulz, bluetooth razer, impulz 3d slušalke ps5, 3d impulz, vrečko ps5

Blagovna Znamka Rondaful
Številka Modela Shranjevanje paket
Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Postavka Vrsta Torbe
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi