Kondenzatorski Mikrofon Usb Računalnik Mikrofon za Youtube Podcast Snemanje Instrument, ki Igrajo v Živo Glasovni Klepet Namizni Mikrofon /

€10.16

€13.54

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. DSP čip: mikrofon sprejme DSP avdio obdelave čip, ki ima višjo frekvenco vzorčenja, nadgradnje kakovosti zvoka, obdelava učinek, in izraža ukazi v bolj inteligentno in bolj učinkovito delovanje način, da obnovite bolj realističen in naraven zvok.

2. USB vmesnik: sprejema USB vmesnik in je popolnoma združljiv z računalnikom XP, WIN7WN8, WIN10, WINDOWS VSTA in druge različice za dokončanje ultra-visoko stroškovno učinkovitost oprema za snemanje.

3. V obliki srca kaže: V obliki srca, ki kažejo na kondenzatorju booster natančno zajame vokalno signala, tako da lahko samo snemanje čist zvok.

4. Zložljivo Stojalo: kompakten dizajn lahko zagotovi največja prenašanje in se lahko pritrjene na mizo.Mikrofon mini elastična glavo lahko obrne za 180 stopinj.

5. Trajne Roko Kritje: nastavljiv škarje roko nosilec je izdelan iz vseh jeklenih konstrukcij.Je vzdržljiva in trajna, zložljive, da jih lahko nosite in lahko visijo na vodilnih tabeli.Dvojni podpori povečati moč.

Opisi:

1. Plug and play, to USB-mikrofon ni treba namestiti gonilnike in dela z računalniki, računalniki, prenosni računalniki, Windows, ki omogoča klepet, igre, snemanje, podcasti, radio, pretakanje in Youtube enostaven za uporabo.

2. Primerne za različne priložnosti: Ta mikrofon je primeren za uporabo v zaprtih prostorih živo, osebno snemanje K pesem, merilnih instrumentov, video klepet, podcast snemanje in drugih priložnostih.

Specifikacije:

Model: AK-5

Kanal: 2

Delovna napetost: 10V

Izhodna impedanca: 680Ω

Poraba toka: 150uA ≤ IDDS ≥ 450uA

Največja vhodna raven zvočnega tlaka: 110db

Napetost zmanjšanje občutljivosti: △S-VS: -3db

Signalom in šumi: S/N: 68db

Občutljivost: -47db≤I≥-43db

Velikost: 205*135*55mm

Barva: Črna

Paket Je Vključeno:

1 x mikrofon

1 x povečevalno steklo šok gori

1 x mala stojalo

1 x USB kabel

1 x ročni

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne izražajo trenutno Barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Oznake: felyby mikrofonski komplet, ableton, fotoaparat microfone, microphon usb, hi-fi usb mikrofon, vsesmerni mikrofon elektronski, podcast, SnapVox, karaoke original mikrofon, skupina mikrofon

Slog Tabletop
Napetost zmanjšanje občutljivosti S-VS
Paket Da,
Številka Modela /
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Uporaba Konferenčni Mikrofon
Največja vhodna raven zvočnega tlaka 110dB
Delovna Napetost 10V
Blagovna Znamka Dpower
Nastavite Vrsto Multi-Mikrofon Kompleti
Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Poraba toka 150uA ≤ IDDS ≥ 450uA
Polar Vzorci Večsmerni

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi