Snežak Santa Claus Adventni Koledar Božiček Božič Vrata Božič Viseči Okras Božiček Perilo Odštevanje Vrata Doma Dekoracijo

€5.77

€11.09

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Material:Perilo

Velikost:120 x 31 CM

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x Adventni Koledarji

Značilnosti:

1.Božični Adventni Koledar je idealen za Božično dekoracijo ali Božično darilo.Pomagajo vam ali vaši otroci štetje navzdol dni, do 24. Dec božični večer.

2.Santa obliko zasnovan Odštevanje Do Božiča Koledar, Zelo pisane z veliko podrobnimi Santa obrti začetek vaše počitnice zabavno.

3.Začnite z mala bonboni ali čokolade v odštevanja žep za zdravljenje vsakega in vsak dan, da se Odštevanje do Božiča.Kaj je zabavno način, da bi dobili vaše malčke navdušena, ko se odštevanje do najbolj pričakovan čas v letu.

4.Ta Adventni Koledar iz kakovostnega bombažno materiala.Številke so sticked na žepe, da ima več dobrote, kot so bonboni, čokolade ali okraski.

5.To je odličen okras, da lahko visi na steno dnevne sobe ali v bližini vaše Božično drevo, za praznike.A mora imeti za okrasitev vaše hiše ali stranka, prinašajo srečo in radost Božiča.

Paket je vključeno:

1 x Adventni Koledarji

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Oznake: adventni koledar darilo, 2019 2020 koledar, koledar lesa, adventni, božič pod uro, adventni koledar počutil, perilo za ženske, adventni koledar, zebra pad, tla pouf

Material Krpo
Številka Modela 2020
1 Perilo
Tema Vzorec Santa Claus
Poreklo CN(Izvora)
5 Spusti Ladje
2 120 x31CM
3 hitro ladjo
4 Brezplačno Ladja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi