POWGE 207 3M Časovni Pas Zobe=69 Širina=6/9/15 mm Dolžina=207mm HTD3M Zaprte Zanke Sinhronih 207-3M HTD 3M S3M Škripec

€3.80

€4.14

-8 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Neoprenske 5pcs 207 3M HTD3M Časovni Pas 69 Zob

Dolžina 207mm W idth 6/9/15 mm 3M Gume Zaprte Zanke Pasu

Tip: 207-3M

Smola: 3 mm

Pas Višina: 2.44 mm

Zob Višina: 1.17 mm

Material: NeopreneRubber S Kameno Jedro

Širina: 6 mm,9 mm,15 mm

Zob Številka: 69Teeth

Oblika: Zaprte Zanke

Količina: 5 kos/veliko

Opomba:Imamo veliko število delnic.Smo lahko v trenutku dobave .

(če potrebujete druge širina HTD3M pasu ,smo lahko kakršno koli zmanjšanje širina!)

Smo tudi prodaja 2GT,3GT,5GT,HTD/STD2M,3M,5M,8M,14M,T2.5,T5,T10,T20,MXL,XL,H,IS,AT5,AT10 itd..časovni pas , prosimo, da stik z mano, če boste morali tisti časovni pas.

Kontakt: Jeanne Chen

Trademanage Številka: cn1501129346

Poslali smo vse elemente, ki so številko za sledenje, lahko preverite parceli status pravočasno.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 delovnih urah po prejemu plačila (razen v soboto in nedeljo).Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni, ki jih na Kitajskem EMS, FedEx, UPS,DHL.Če potrebujete te načina ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas. 1.1.Samo NAS Brezplačno dostavo po Mednarodnih ePacket.Navadno 7 do 15 delovnih dni za dokončanje Dostave.

2 .Druge države, bomo poslali blaga, ki jih na Kitajskem post air mail, potrebujete več čas dostave, glede na razmere v posamezni državi, je drugačno,Ponavadi od 15 do 40 delovnih dni za dokončanje Dostave.

3.Člani Evropske Unije.Ali lahko z Bpost MiniPak EU(LVS).Navadno 7 do 15 delovnih dni za dokončanje Dostave.če potrebujete ta način dostave,prosimo, povejte nam !!

Če lahko počaka,Prosimo, da ponudbo za nakup blaga!!!Hvala

Kupci " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

7 Dan Zadovoljstvo Izmenjavo Jamstva:Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, se boste lahko vrnili k nam za takojšnjo izmenjavo ali bomo vračilo plačila.

Prosimo, upoštevajte, da vse nakupe morajo biti vrnjeni v roku 14 dni od nakupa.NI vrnitve ali exchange bo sprejeta po 14 dni od dneva nakupa.

Vključujejo vaše ime, naslov, predmet, dnevna telefon, kako ste plačali, in če ste zahtevate vračilo ali zamenjavo.

Ko bomo dobili vrnjenega artikla, bomo povračilo stranka na element je cena ( brez stroškov dostave sem in tja ).

Prosimo, razumite, da odpremo in ravnanje pristojbina ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic

Vaše zadovoljstvo je naš največji cilj,Poskusite svoje najboljše, da reševanje težav za vas.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke

Oznake: elegoo mars 2 pro, 3m n95, 3m škripec, 6800 masko za prah, pas gt2, vrečko gora, htd 5 m pasu, htd, 3 m trak, 3m pasu

Dolžina 207mm
Zob Višina 1.17 mm
Material Gume S Kameno Jedro
Zob 69
Standard ali Nestandardno STANDARD
Pas Višina 2.4 mm
Smola 3 mm
Oblika Zaprte Zanke Gume Pasu
Širina 6mm,9mm,15mm
Številka Modela Gume 207-3M Zob 69
Blagovna Znamka POWGE
Vrsta Časovni Pas

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi