Naravni Jade Masaža Guasha Kamni Odbor za Obraz Acupoint Strganje Jade Obraza Masaža Orodja za Zdravstveno Nego Obraza Massager

€3.66

€6.54

-44 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naravni Jade Masaža Guasha Kamni Odbor za Obraz Acupoint Strganje Jade Obraza Masaža Orodja za Zdravstveno Nego Obraza Massager je stara zgodba pravi, da, pred več tisoč leti, je Cesarica Kitajska uporablja jade ohraniti njen mladosten videz in sijaj.V poldragi kamen, velja za simbol lepote, milost in ugodne cene že dolgo občudujete na vzhodu za svoje mistične moči.

Iskreno, ne moremo spremeniti naše dobe, vendar smo lahko zagotovo spremenil način našega videz z različnimi načini.Razvijejo zdrav življenjski slog in uporabi nekaterih lepoto orodja, kot Gua Sha Odbora.Jade ostaja hladen na dotik (tudi v toplem vremenu), in lahko pomaga zagotoviti anti-aging koristi.

O izdelku:

* Uživajte v Naravnih & Zdrava Masaža - Jade Gua Sha Odbora so narejeni iz 100% naravnih jade kamen.Anti-aging, anti-gube, linije, zmanjša temne pod očmi, boljše kože in zdravja, brez kakršnih koli kemikalij ali dražilne snovi.

* Gua Sha Rose Quartz Kamen - To je zelo dobra jade gua sha strganje orodje, super za uporabo na vaše telo in veliko koristno za lajšanje tlaka, vedno z relaxative in ljubek razpoloženje.

Rose Quartz guasha Anti Aging Koristi

1. Lajša napetost obraza

2. Krepi elastičnost kože zaostrovanja in tonika kožo

3. Odsvetuje videz drobnih linij in gub

4. Zmanjšuje zabuhlost, očesne torbe in temne kolobarje okoli oči

5. Pomaga prodreti kozmetični izdelki, kot so obraz, kreme in serumi globlje v kožo, za boljšo absorbcijo

6. Spodbuja prekrvavitev obraza, za naravno, zdravo sijaj

Kako uporabljati:

1. Sperite obraz z normalno čiščenje izdelkov.

2. Uporabi vse nočne kreme na obraz in vrat.

3. Uporabite gibi navzgor, da se premaknete na guasha ploščo previdno čez čelo,lica,okrog ustnic območje in vratu.Zaprite oči in roll nežno čez veke, če imate zabuhle oči ali vrečke pod očmi.

4. Uporabite guasha na obrazu in vratu za 5 do 10 minut.

5. Uporabite guasha trikrat na teden, da se zmanjša linije in gube.

6. Očistite svoje guasha v skladu z navodili.

Package seznama

1*guasha odbor

Posebne Nasvete:

1. Vsak niso enake barve, jade vzorec, debelina, to je normalno.Kot to postavko so izrezljane obdelana z naravnim kamnom.

2. Kot veste, je Gua Sha Odbor je krhko, enostavno, da se škoda v tranzitu, čeprav smo pack je zelo previdno.Če prejmete zdrobljen roll massager, se obrnite na nas za novo.

3.Strganje plošča je izdelana ročno in polirani z roko.To ne more biti tako gladko in odlično kot stroj.Če ste um, prosimo, nakup skrbno.

3.Če želite kupiti več oblik ali barv, prosimo, obrnite na nas.

Oznake: guasha massag, narava black jade, vacum obraza masaža orodje, jade roller, redki naravni kamen smaragdno, Deciniee, električna masaža kamna, obraz jade roller, dr. pero, green jade

Velikost As picture show
Funkcija 4 Strganje orodje
Funkcija 2 Nattural jade Massager
funkcija 3 Obraza Massager
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja NOBEN
Blagovna Znamka Deciniee
barve zelena
Postavka Vrsta Masaža & Sprostitev
Podpora Padec ladijskega prometa
Oblika Konkavno, Ribe, Ah, Srce,Trikotnik,...
Funkcija 1 obraz massager

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi