Palčko za Dendy 9 pin js08-9-8-bitne gr

€3.83

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

OPIS

Predpono s slonom dandy zapustila neizbrisen sled v zgodovini igralne konzole 90-ih.Skoraj vsaka hiša je imela take konzole! "Bitka", "Aladdin", "Teenage Mutant Ninja Želve", "Contra", itd.-te igre igrali ure in ure. 8-bitni konzole so bile za uspeh na velikem ozemlju naše države.Vsak otrok, in kaj otroka, odraslega, sanjal, Dendy, ki so prihajali v njegovo hišo.Glavna pomanjkljivost je bila skoraj popolna odsotnost dodatne gaming pripomočki.In tukaj pride čas skoraj neomejene možnosti in našo akcijo, sem mislil, da je samo potrebno, da se vrnete izgubil interes v tej nesporno legendarni, v naši državi in ne samo, sodni izvršitelj.Za vašo pozornost, smo lahko ponudi veliko zanimivih, tematske igre vložkov-zbirke za Dandy obliki konzole!Imamo, ne ostane brez pozornosti in manipulatorji za to konzolo.Glede na vse pomanjkljivosti in pomanjkljivosti standardne kontrole za Dendy, zelo smo zadovoljni, da ponujajo vam celotno kolekcijo dopolnjuje in izpopolnjuje pripomočke!

Palčko js08, sposodil videz iz znanih Sony igralna konzola.Udobno leži v rokah, je na svoji ladji 10 funkcijske tipke: na levi je d-pad z ločenimi gumbi za izbiro smeri gibanja, v centru 2 Tipke "menu" in "start", z desno tipko 4 prilagodljiv gumbi, turbo načinu različnih barv, da opravljajo različne igre dejanja.V GamePad je opremljen z 9-pinski priključek, pogosto pa se uporablja v povezavi z igralnimi konzolami na Dendy Otroci serije, dendy master in Dendy 255. Krmilno palčko, je narejen iz trpežne ABS plastike, ima prijeten estetski videz.Kabel je optimalna dolžina za igranje 1.5 metrov.Cena manipulatorja v naši spletni trgovini bo prijetno presenetil.

Vsebina Paketa:

Джойстик-1.

Značilnosti:

Tip konektorja: 9 pin

Barva: Siva

Palčko dolžina kabla: 1.5 metrov

Država pridelave: Rusija

VIDEZ KODO

Oznake: 8 pin kabel, 8 bit igra, dendy, 60 pin, rg 10 kabel, dendy android palčko, palčko pc, 9 pin gamepad, malo hdmi, 9 opomba s

Poreklo RU(Izvora)
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Vrsta Igralne palice
Blagovna Znamka dendy
Številka Modela JS08-9-8-bitne gr

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi