100 kozarcev/veliko 18color U Pick 4 cm Elastične Čipke Cvetlični Trakovi dekle Široko Lase Band Pokrivala za otroke Dodatki Brezplačna Dostava HD08

€18.24

€22.79

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Plačilo

1.smo ponavadi accpet plačilo preko

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo

3.Vaš denar je varno v www.atticus.si račun,vas prosimo, da potrdilo o www.atticus.si in sprostitev denar, potem, ko je blago prejel.

Dostava

1.Smo dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/ ali Kitajske post/Hongkong Post

Dostava način Delivey Krat Hongkong post/china post 15-25 delovnih dneh EMS 5-9 delovnih dneh DHL 3-4 delovnih dni 2.Včasih to lahko traja do 30 delovnih dni dute strogo po meri Pregled.

Vrnitev 1.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo accpet vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ceno ladijskega prometa,bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije 1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki je za Element, kot je opisano in Komunikacije dostava in hitrost . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljše serive.

Stik z nami

1.Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.atticus.si ali nam pišite.

2.Smo lahko odzove E-pošti v roku 24 Ur.

Prosimo, počakajte malo razlike zaradi ročnega merjenja,zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco.Hvala :)

Prosimo, izberite barv, od tukaj in nam povejte, barve' ŠTEVILKE in KOLIČINA :

Oznake: kamera dvr vohun, cvetno odejo glavo, mini spycam, cvetlični spredaj glavo, cvetlični veje glavo, cvetlični pearl glavo, kitajski klobuk dodatki, kitajski headdress dodatki, kitajska študija dodatki, spy kamero

Številka Modela HD08
Blagovna Znamka SIYUAN
Material Poliester
Vrsta Trakovi
Teža 2g/kos
Obseg 38 cm(15")
Spol Dekleta
Slog Moda
Po meri Da,
Širina 4 cm(znašala 1,57")
barve 18 barva Alternativa
Vzorec Tipa Cvetlični
Ime Oddelka Otroci
Postavka Vrsta Pokrivala

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi