Ajiacn EMF sevanja zaščita materinstva krilo,srebrna vlakna, material,vsestranski & trpežne,sevanja dokaz krilo,pol obdan.

€37.07

€43.10

-13 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1.Kovinski vlaknin, vzdrževanje metodo Kovinski ima žilavost, samo zlaganje ne bo škode, vendar lamel bo določeno škodo, kovinski utrujenost, kovinsko konstrukcijo škodo, je najbolje, da se obesili, ko jih ne nosite kovinskih vlaken sevanjem oblačila. 1), se lahko neposredno oprati z rednim nevtralni detergent za perilo ali pralni prašek. 2) Pranje z roko, z mehko krtačo in svetlobe krtačo, ne pozabite, da masiranje in strojno pranje perila. 3) ne uporabljajte belila in pranje oblačil z belilo. 4)Po pranju, ne zvijajte in dvigalo neposredno iz vode. 5)Če so gube na oblačilih, železa jih na srednji temperaturi, pri temperaturi, ki ne presega 110 stopinj 6)priporočljivo je, da se pranje tako malo ali tako malo, kot da bi preprečili nepravilne pranje od vplivajo na zaščitni učinek. 2.Srebrna vlakna, vzdrževanje metodo Srebrna vlakna izpostavljenosti v zrak ne more preprečiti oksidacije, tkanine bo črna ali rumena, je normalen pojav, ki ne vpliva na zaščitni učinek, vzato, da se zmanjša oksidacijo pranje, priporočljivo je nositi s podlaka, ne oprijetim rabo, ne uporabljate, je priporočljivo, da zatesnjeno. 1)zato je priporočljivo, da uporabite tudi vodo, mineralno vodo, čisto vodo ali mrzlo vrele vode za pranje;(razlog: nekaj vode iz pipe vsebuje kisika, ionskih, če kisika, ionskih presega omejitev, lahko reagirajo s srebrom, tako da zmanjša škodo, alkalno in kisika do srebra. 2)Postavite v ustrezno količino nevtralno hand sanitizer in vpijejo v detergent za perilo, za kratek čas (kislinski detergent ali detergent za perilo ni dovoljeno) 3)ne gnetemo ali strojno pranje, ni belilo, ne wring ali visi oblačila po pranju, neposredno jih poberem iz vode in ga obesite v suhe in prezračevan prostor, da bi se izognili izpostavljenosti soncu.Ajiacn EMF sevanja zaščita materinstva krilo,srebrna vlakna, material,vsestranski & trpežne,sevanja dokaz krilo,pol obdan.

Celotno obdan:

Pol obdan

Ljudje, ki se uporablja

Primeren je za ljudi, ki delajo ali živijo v območju z visoko frekvenco elektromagnetnega valovanja za dolgo časa, kot tiste, ki so v stiku z računalniki, tiskalniki, radar in brezžični test, kot tudi tiste, ki delajo v radijske, telekomunikacijske, komunikacijska, računalniška soba in laboratorij.To lahko zaščitite računalnik pred sevanjem, WIFI sevanja, spremljanje sevanja, strežnik bazne postaje sevanja, laboratorij sevanja in drugih sevanja.Je vojska, bančništvo, komunikacije, energije, šole, medijev, znanstveno raziskovalni inštitut in drugih industrijah idealen za varstvo rastlin.

Kako ohraniti sevanja zaščitna oblačila?

Likanje ni priporočljivo 4)priporočljivo je, da se pranje tako malo ali tako malo, kot da bi preprečili nepravilne pranje od vplivajo na ovojnini effec.

Testiranje Materiala:

01 krpo gorenja metoda(Upoštevajte, da to metodo uporablja le, da se kovinski optični materiali) Vzemite majhen vzorec tkanine, oblačila visi oznako, in uporabljati ogenj, da v celoti opekline vzorca krpo, da vidite fine očesa ostanek, in sicer kovinskih vlaken očesa, zaščita pred sevanjem odvisna od njega. 02 zvočnik hrupa motenje metoda .Vklopite predvajalnik, postavite telefon poleg nje, in prosi drugo osebo, če želite poklicati telefonsko.Razlog za to je, da, ko telefon pokliče, se bo oddaja elektromagnetno sevanje, da ovirajo normalno delo zvok in nato pokrov zvok s sevanjem obleko, in potem pokličete na telefon, "yi, yi, yi" zvoka, ki je odpraviti ali oslabljen, ki označuje, da je zaščita pred sevanjem obleko je učinek zaščita. 03Electrical prevodnost preskusna metoda Bistvena razlika med sevanjem,-dokazilo in navadne tkanine je, da je sevanje-dokazilo tkanine star vodi električno energijo, medtem ko navadne tkanine star ne.Zato se lahko znano, ali sevanja,-dokazilo odpornost je učinkovito za testiranje z multimeter. (če nimate multimeter doma, boste lahko obleko, da opravimo popravila oddelek in ga prosite, repairman, da jih test.) 04.Strokovno sevanja instrument metoda preizkušanja Ste[p 1: sevanje instrument, ki se postavi za glavno ohišje, in ustrezno sevanja vrednost, bo prikazano na sevanje instrumenta.Korak 2, uporabite ajiacn anti-sevanje obleko blok na zadnji glavni primer, v sevanja instrument in računalnik gostiteljice trgovina oddelek za srednji sloj med plastjo fu fu obleko, potem pa glej steno na instrument, vrednost 0, da je računalnik gostiteljice elektromagnetni val sevanja je ajiacn sevanja obleko zaščita.

O Poštnine in povratne informacije :

Dostava: 1,Prosim, pustite pravilno telefonsko številko, in pravi naslov, ko polnjenje vaš kupec informacije. 2,Bomo poslali elemente v 1-5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo brez druge posebne razmere. 3.Če imate kakšne posebne zahteve se obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami. 4.Izdelki so poslane prek mednarodnih letalom, ki jih na kitajskem post,Običajno,nudimo registrirane paket storitev za predmet ladijski promet,s številko za sledenje.V normalnih okoliščinah dostava traja približno 15-30 delovnih dni.Včasih dostava traja dlje, če je paket izbrani carinski za naključno preverjanje.Kupec plačati za ladijski promet in manipulativni pristojbine,ki je nepovraten.Mi ladje po vsem svetu in odpremo in ravnanje pristojbina je enak. 5.Čas dostave je nenazadnje odvisen od učinkovitosti carinske in kurirske storitve podjetja. 6..Če ne boste prejeli, vaš izdelek pred zaščito čas,se, Prosimo, obrnite na nas,Bomo podaljša, če poskrbite, da boste lahko prejeli izdelek,medtem,bomo v stik z izrecnim podjetje, ki vam pomaga poiskati vaše paket. 7.Za mednarodni Kupci,prosimo, upoštevajte: Uvoznih dajatev ,davkov in dajatev, ki niso vključene v postavke enota cena.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad, da ugotovi, kaj te dodatne stroške.Smo edina odgovorna za prevoze,kot smo ni odgovoren za carinjenje.Kupci morali ročaj carinjenje, ki so jih za svoje,carinjenje zaradi vračila, ne bodo sprejete.Povratne informacije: Vaše mnenje je za nas zelo pomembna,Če ste zadovoljni z izdelkom,Prosim, pustite 5 star pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, o čem recived, se najprej obrnite na nas, bomo lahko odpravili ta problem, in da ste zadovoljni.Najlepša hvala.

Oznake: material očesa, emf zaščito, elastični material, bombažno obleko materiala, anti elektromagnetnega sevanja, ab tkanine, Lepilo Material, plašč lab, modra bombažna tkanina, moški singletnega

Vzorec Tipa Trdna
Dekoracijo NOBEN
Velikost L,XL
Slog Vsestranski
Ime izdelka elektromagnetna sevanja zaščitna nosečnice, krila
barve SREBRNA
Spol ŽENSKE
Silhueta Ravne
Pasu Naravni
Vrsta Pol obdan,polno obdan
Funtion elektromagnetna sevanja zaščitna ,EMF zaščita
Številka Modela 10002
Uporablja Fazi Drugem trimesečju
Material srebrna vlakna
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi