UseeLink Zigbee Smart Power Trakovi 16A Univerzalne Vtičnice z USB Vtičnice Daljinsko Glasovni Nadzor Samostojno, Tuya

€26.60

€51.15

-47 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Glas pod Nadzorom Echo/googlova Domača stran:Po priključitvi Jinvoo Smart App uspešno,ta pametni moči trak se lahko sinhronizira s Alexa/asistent Google,in glas pod nadzorom echo/echo pika/Google Doma.Lahko nadzorujete 4 smart AC svečke individualno preko Jinvoo Smart App ali Alexa.Daljinski Brezžični Nadzor: Uporabite celotno način nadzora ali ločeno krmiljenje način za nadzor 4 pametne vtičnice z vašega pametnega telefona z omrežjem Wi-Fi/3G/4G omrežje, ko ste doma, ampak 2 vrat USB lahko samo pod nadzorom skupaj.Urnik & Delitev: Z Jinvoo Smart App,si lahko urnik echo vtičnico (ni priložen USB vrata) na tej moči bar.Zato nikoli ne bo temno doma, ko greste domov.Delili z družinskimi člani,z eno tipko za nadzor vaš dom. 4 AC prodajnih mest + 2 Vrata USB:Opremljen s 4 smart vtiči in 2 polnjenje prek kabla USB vrata s 5 m dolg napajalni kabel zagotavlja priročen napajalnik za domače naprave, kot so ventilator, električni pot,lahka, počitnice okrasitev, luči,najboljša ideja za domače pisarne in strokovnih delovnih mestih.Enostaven za uporabo: ta Vtič za napajanje usb trak v stensko vtičnico, prenos Jinvoo Smart app, jo dodate v svoj račun prek 2.4 G wifi omrežja.Hiter odziv in brez zakasnitev, po sinhronizacija z smart podaljšek.Vhodna napetost: 110-240V Izhodni tok: 16A Stanja pripravljenosti: 0,3 w Ohišje: ABS+PC ognjevarnih materialov Specifikacije: EU/UK/V/AU/JP/NAS predpisov Certificiranje: CE/ROŠ Delovna vlažnost:

Glasovni Nadzor: Delo z Amazon Alexa in Google Pomočnik

ZigBee Smart Power Trakovi, Powed za Tuyu,lahko podporo Tuya Prehodom in SmartThing Prehod,to je združljiva z Amazon Alexa, Echo in Google Doma.Nadzirate lahko, luči, ventilatorji, televizorji, in drugih gospodinjskih aparatov s samo enim glasom.Deluje z 2,4 GHz brezžični usmerjevalniki, da odpravi potrebo po ločeni zvezdišče ali plača storitev naročniška storitev.

APP Remote Control

Lahko uporabite vaš Jinvoo Smart APP (Smart Life) za nadzor vaš luči in drugih električnih naprav kadarkoli in kjerkoli.Prizor nastavitvah lahko nadzorujete več naprav hkrati in delite naprav z vašo družino.Multi-oseba, nadzor za več ljudi, ki so združljive z operacijskim sistemom Android in iOS sistemi

Časovna funkcija

Lahko urnik, ventilatorji, luči, svetilke, itd pa jih on/off samodejno, izboljšanje varnosti vašega doma, tako, da obrnete napravo vklopite in izklopite v različnih časih in narediti vtis, da nekdo, ki je doma, ko ste zdoma.Ne prekoračite največje obremenitve tok 16A.

Široka uporabnost

Pametna Moč Trakovi se pogosto uporabljajo v stanovanjih, skupnosti, apartmaji, hoteli, pisarne, nakupovalna središča, itd.

Kompaktna velikost

Lepe in edinstven videz, kompaktna zasnova, prihranek prostora, močno izboljša uporabniško izkušnjo.Ognjevarne PC tkanine, učinkovito zaviralci gorenja, ognjevarne, zaščito moč, varnost vaše družine

Certified izdelek

Dostava

-Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno) -Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovnih dni po plačilu. -Dostava bodo po vsem svetu prek ePacket/China Post Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in vam rešitev.

Garancija

-1 let proizvodnji garancije; -Poškodovan težave je treba vložiti v roku 10 delovnih dni po tem, ko izdelek dal; -Dostava škodo, ki bi morala biti predložena v roku 7 delovnih dni po tem, ko izdelek je dobavljen.Pišite nam: -Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov(≥1500usd), všeč nam prvi.Mi lahko ponudimo nekaj dodatnega popusta.

Povratne informacije

-Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in vam bomo ponudili pomoč, da boste prej.

Prosimo, Upoštevajte,

-Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v stroške pomorskega prometa. -Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh). -Za naše stranke iz Brazi /Indija: če izberete katero koli hitro dostavo(EMS/DHL), prosim, pustite vaše CPF številka/ID Kartico dokumenta, kopirate tako, da zagotovimo dostavo običajno.

Oznake: eu zigbee plug, stikalo tuya, zigbee vtičnico ce, multi smart plug, usb zigbee, tuya smart mini vtič, meross smart, aqara, beli led trak z eu plug, stick usb

Glavno Stikalo Da,
Delovna Napetost AC110-240V 50/60Hz
Nazivna Napetost 100-240V
Podpora Hitro Polnjenje No
USB Skupna Moč 2.1
Sinhroni Popravka Tehnologije No
Vrsta Razširitev Vtičnico
Tip Vtiča EU/UK/US/AU/V PLUG
Združljiv IOS/ANDROID
Sub-control Stikalo Da,
Ozemljitev Non-Ozemljitev
En USB Max Izhod 5 2.1
Združljiv z Delo z Google doma,Amazon Echo,IFTTT
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Nazivni Tok 16A
APP Ime Jinvoo Pameten/Pametna Življenje/TUYA smart
Številka Modela SM-SO306M-16
Varčevanjem energije 0,3 W
Vrata USB Število 2
Material PC plamen retarding polymer
Radio protokol zigbee
Brezžični Obseg 30 m v odprtem prostoru
Delovnega toka 16A
Število Vtičnic 1
Snop Bundle1
Prenapetostna Zaščita Da,
Wifi Da,
Blagovna Znamka UseeLink
Zaščita Pred Preobremenitvijo Da,
Podaljšek Dolžine 1,5 M

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi