2020 Med Nas, Med Nami Impasta T-Shirt Majica S Kratkimi Rokavi Moški Kawaii Vrhovi Risanka Karate Grafični Tees Tee Unisex Majica Harajuku Majica Moški

€6.95

€13.64

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Toplo Nasveti:

1. Ta Velikost Grafikona je samo za referenco.Prosimo, dovolite 1-3 cm napaka za ročno merjenje.

2. Niste Prepričani o velikosti?Ne skrbite, samo sporočite nam vaše telesne višine, teže in bankrot , bomo priporočamo prave velikosti za vas.

3. Cenimo, da če bi lahko omogočajo rahle barvne razlike, kot je različnih računalnikih lahko prikaz različnih barv.

Hvala za vaše razumevanje.Uživajte vaše nakupovanje!

1. Mi bomo poslali iz blaga je v roku 1 do 5 delovnih dni po plačilu odobren 2. Ne bomo plačali za davek na carinsko obračunavajo od lokalne navade 3. Za večino držav, smo ladjo preko kitajske post air mail free 4. Tukaj je spletna stran za sledenje vaše paket www.17track.net Vrnitev in Nadomestila 1.Če color/velikost ni pravi za vas, boste lahko vrne nazaj k nam za spremembo, ampak ga je treba nositi stroške pomorskega prometa. 2.Če kakovost ni dobro,lahko vrnejo nazaj k nam,vendar boste morali plačati stroške pomorskega prometa. 3.Če parcela je na poti,prosimo, počakajte, bolj potrpežljivo,ker je čas poštnine ni nadzor, ki ga nam, da je to v skladu pošta je storitev,vendar pa smo lahko podaljša dobavni čas za vas.Povratne informacije 1. Smo odvisni od kupca zadovoljstvo za uspeh, Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembna za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobnejše rationg vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic,vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila. 2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Prosimo, da nam priložnost, če želite odpraviti težavo,vam zagotavljamo, da bomo 100% rešiti vsak problem za vas in da ste zadovoljni.Komuniciranje je najbolj učinkovit način za reševanje težav!Pišite 1.Pred ponudb,prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vprašanja,to je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja,vendar vas prosimo, vzemite si trenutek, da najprej preberite vse informacije tukaj, kjer najpogosteje vprašanje je odgovori.

2.Če je ni ,potem pa lahko stopite v stik z nami za trgovino manager ali pustite sporočilo za nas, bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24 ur.

Oznake: waistcoat, dolgo brez rokavov brezrokavnik ženske plus velikost, rajon spodnje perilo, fancy rokavi ženske, padec majica s kratkimi rokavi, osnovna črna majica, korenček majica s kratkimi rokavi ženske, kgb majica, ultra telovnik, bombaž tshirt ženske

Kožo Občutek Mehko, Udobno Prilegajo Dobro,
Sezona Pomlad Poletje Jesen Jesen
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Broadcloth
Tshirt Materiala Visoka Kakovost, 100% Bombaž
Francoski Tee-shirt homme
Spol Moški Ženske Fant, Dekle, Dama, Unisex
Vzorec Tipa Risanka
Ovratnik O-Vratu
Hooded No
Material Bombaž
Prednosti Dobra Kvaliteta, Hitra Dostava, Brezplačna Dostava
Tema TISKANE
Vrste Svoboden različica
majica s kratkimi rokavi Majica S Kratkimi Rokavi Moški Ženske
Rokav Slog kratek rokav
Španski Camiseta 2021 de los hombres
Slog Mladostno vitalnost
Kakovost Visoka kakovost bombaž
Rokav Dolžina(cm) Kratka

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi