EZ Revolucije Tatoo Igle Kartuše Krog Shaders #12 0.35 mm Srednje Taper za Kartušo Pralni in Prijemala 20 kosov /škatlo

€11.81

€12.43

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli EZ Tattoo Trgovina

Okrogle Rolo RS so okrogle shaders, ki so združeni v ohlapno okoli investicije.To se uporablja za debele, krepko opisuje kot tistimi, ki so na Japonski slog tetovaže.Krog shaders so super za vse namene, barvo polnila in osnovno senčenje.

Standard Srednje Taper

Standard iglo za različne aplikacije. #12 0.35 mm RS-2 :Srednje Taper 2,0 mm RC1203RS-2 RC1205RS-2 RC1207RS-2 RC1209RS-2 RC1211RS-2 RC1214RS-2

Opis:

--Združljiv z VSEMI EZ kartuše sistem stroji in spopadli. --100% PS Plina Sterilizirana in posamezno pakirani. --Igle iz 316 medicinske iz nerjavečega jekla. --Medicinske razred plastične nasvete. --20 Igle na polje. --Več kot 100 konfiguracije, ki so na voljo.

Značilnosti:

Varnostne membrane znotraj sistema.Svetloba jasne barve nasvet telesa - boljše prepoznavnosti.Nizko profil stanovanja in boljši pretok črnila & oblikovan v notranjosti.Mag ukrivljeno konico na koncu za lažje zavijanje.Natančno prileganje za iglo skupine vsak čas in Nemoteno robove odpravo dodatne travme.

Zgodba Blagovne Znamke

Revolucija Serije Kartuše oblikovanje z EZTattoo za strokovno tatoo umetnika.Revolucija Vložkov funkcija z membranskih sistemov čiščenja, ki so inženirstva za varnostne in higienske namene.Kakovost tiskalnega vložka, ki je bil zagotoviti z ostrino iglo , gladek pretok črnila, kot tudi optimalno pigment absorpcije.Bili smo nudijo več kot 135 konfiguracija kartuš, da zadovolji vse vaše tattoo style potrebujejo.

Oznake: ez revolucija, tatoo, material tatoo, obroč tatoo, magnum, imetnik tatoo, kožo tatoo, ez filter, primeru tatoo, ez tatoo

barve Jasno
Vrsta Okrogle Rolo
Poreklo CN(Izvora)
Premer #12 0.35 mm
Blagovna Znamka EZ
RS-2 Srednje Taper 2,0 mm
Model EZ Revolucije Tatoo Igle Kartuše Krog Shaders
Številka Modela Okrogle Rolo
Količina 20pcs/box

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi