JFUNCY Smešno Risanka Natisnjeni Poletje Ženske Bombaža T-shirt Oversize Ženski Tees Ženska Kratek Sleeve Majica Lady Tshirt Mujer Vrhovi

€5.55

€9.24

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prijazno Opomnik:

Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

Velikost ima lahko 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja. (1 cm=0.39 cm, 1 cm=2.54 cm)

Zaradi razsvetljave in zasloni zaslon,Dejansko elementa barve se lahko rahlo razlikujejo od slike.

? Dostava Pripravi čas zagotavljamo, da pošlje blago v roku 1-5 delovnih dni po plačilu potrditev, razen počitniških. ?Sledenje paket, ki Ga lahko spremljali vaše paket na tej spletni strani: www.17track.net ?Da zaščito se čas izteka Prosimo, da nas kontaktirate, da se razširi vaše naročilo zaščito čas. ?Paket ne more biti deliveried Če ne morete prejeti element, po 45 dneh ali carinski pridržite / dostava preklicano / parcela vrnili / in drugih razlogov.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, Mi bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema. ?Prišlo je do težave z izdelkom prejeli, Prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, vam bo vsa naša prizadevanja za rešitev problema.

Celotno prodajo / Padec ladijskega prometa Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brezplačno fast shipping, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Oznake: brezplačno wiccan set, stekla honor7 6c, halogenske objektiv g4, lcd bms lifepo4, mazda rx8 ploščo, prost urejevalnik xml, očala glassic, girland led 3x2, girlboss iphone

Rokav Dolžina(cm) Kratka
Rokav Slog Redni
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo NOBEN
Material Bombaž
Vzorec Tipa Risanka
Slog Priložnostne
Oblačila Dolžina Redni
Ovratnik O-Vratu
Številka Modela WTTE008
Blagovna Znamka JFUNCY
Starost Starosti 18-35 Let

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi