HISMITH 3XLR Vac-U-Lock Adapter voor Seks Pralni dildo Houder 3XLR Priključek Seks Pralni Prilogo

€21.54

€33.15

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis izdelka

Sex machine: 3XLR Priključek Paket vključuje:1x Vac-U-Lock adapter

OPOMBA:

Uporabite z Doc Johnson Vac-U-Lock priloge

Skrivnost embalaže:

Za zaščito kupca zasebnosti, embalaža, ne bo imel nobenih informacij o izdelku,Samo veš kaj, " a v notranjosti.Običajno smo razglasi za "massager"ime, carinske,Tako da ni važno, kaj ste kupili, ne boste imeli zadrego.

Plačilo

1. Uporabljamo Depozitni plačilo.Depozitni podpira VISA Kreditno kartico, Western Union, Bank transfer (T/T,Paypal itd. 2. Pls plačati v roku 3 dni po vrstnem redu.

Pošiljko

1. Mi ladje elementov prek EMS, DHL, UPS, TNT, Kitajska Pošti ali Hong Kong Post. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Smo samo potrdili, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS je na voljo za prevoznika in izključuje ob vikendih in praznikih.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo poskrbeli za pošiljko in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Prosimo, da sodelujejo z carinjenje,če zaradi prejemnik ne sodeluje s carinsko clearanc,ki izhajajo blaga poslali nazaj,ne bomo povračilo taksa,kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas,hvala. 8.Vse cene ne vključujejo carine, prosimo, obrnite na lokalne organe za potrditev tarifnih cen. 9.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. (V drugih državah ali v oddaljenih območjih, bo morda trajalo dlje.)

O nas

Oznake: konj dildo za ženske masturbacija, seks igrače, vibrat, seks, priložite dildo, dildo vac u zaklepanje, dildo zmaj, dildo seks machin, hismith človek, dildo 3xlr

Material Kovine
Blago Certifikat Kakovosti ce
Nespodobno Sliko No
Funkcija Adapter
Velikost 3XLR Vac-U-Lock
Spolnost No
Sex stroj 3XLR Priključek
Številka Modela C0385
Blagovna Znamka HISMITH
Priključek 3XLR Vac-U-Lock
Postavka Vrsta Vibratorji
Vrsta Pribor

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi