FLTOTURE Svetlo Roza Balet Palačinka Tutu Za Dekleta Balet Različice Uspešnosti Kostumi Ballerina Vajo Paquita Balet Tutu

€290.12

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Uživati Vaš Ples,Raste Z Nami

FLTOTURE Svetlo Roza Balet Palačinka Tutu Za Dekleta Balet Različice Uspešnosti Kostumi Ballerina Vajo Paquita Balet Tutus

Opis:JY2513 Barva:barvno fotografijo Otroka Velikost:8.10.12.14.16 Odraslih Velikost:XS.S.M.L.XL.XXL Custom-made:Prosim, pustite sporočilo o vaši višini,prsi,pas,boki in obod.Opis:čipke tkanine organov; Pailette,noge,čipke,vezenine okraski. 10 plasti krilo s spodnje hlače; dvojno vrstic kljuke na nazaj za nastavljiv približno 3 CM; naramnice lahko tudi nastavljiv Dve ujemajoči armlets so vključeni.

Naše storitve: Če standardnih velikosti ni primeren za vas,lahko izberete "custom-made" gumb, nato pustite sporočilo o vaši višini,prsi,pas,boki in obod .Telo in krilo barva, ki se spremeni v drugih barvah,Vendar pa tutu okraski treba ohraniti enako.Če želite spremeniti barvo, se najprej obrnite na nas.

Vljudno opozorilo: proizvodni cikel traja približno 10 -15days .To bo več v vrhunec sezone.Prosimo za razumevanje.Če želite, da bi dobili tutu prej ali nujne ,predlagamo, da izberete DHL način dostave,to traja približno 3-7 dni .V tutu valjani in zaviti v paket med prevozom,ko ste prejeli tutus,prosimo, da to ravno na tleh,potem til bo gladko po enem dni.Prosimo, contct nas v 24 ur, če želite za preklic naročila ali zamenjavo.

Opomba :Tkanina je stretchy,odstopanja v 3 CM, je dovoljena

Nudimo po meri narejene storitev .Če vaše meritve so tako izven našega velikost grafikona, veseli smo, da bi tutu glede na svojo Višino,Prsi,Pas,boki in obod.In ni treba, ni nobenih deliti brezplačno.Prosimo, izberite po MERI in nato pustite sporočilo o vaših meritev.Poleg tega, vse barve na naši paleti so na voljo za izbiro.Če imate kakršnakoli vprašanja,Prosimo, kontaktirajte z nami.

Kako Trak :

1. Višina : od vrha glave do edini stopala.

2. Bankrot: Z rokami sproščeno na straneh, ukrep v največji možni del Bankrot, vodenje merilni trak je vzporedna s tlemi.

3. Pas : Ukrep okoli najmanjši del pasu.Ni več oblačila.

4. Celotno boki/ polno rit : Ukrep v največji možni del dnu.

5. Celoten Obod : prosimo, prost merilni trak iz ene rame navzdol v mednožje, nato pa nazaj na drugo ramo.

Dostava metode so DHL, EMS,Epacket in tako naprej.Smo sposobni organizirati dostavo, da po vsem Svetu.

Še enkrat,hvala za naročanje in upam, da vas kot vaš nakup tukaj.Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev,pls vzeti minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating.

Pustimo nevtralne ali negativne povratne informacije, ne more temeljito rešiti tvoje problemes.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Oznake: čevelj velikosti e, balet stranka, trnuljčica tutu, prosti čas veter čevlji, palačinka tutu roza, balerina tutu, po meri ples, obleko težko, balet, balet stanovanja 42 velikost ženske

Tkanine Elastična Tkanina
Po meri narejene storitev pustite sporočilo o vaši višini,prsi,pas,boki in obodnim
Blagovna Znamka FLTOTURE
spodnjice S Spodnje Hlače
Spol ŽENSKE
ramena Nastavljiv
Velikost Odraslih XS,S,M,L,XL,XXL
Nastavljiva Velikost dvakrat zapored trnka in oči nazaj, nastavljiva za
Otrok velikost 8.10.12.14.16
Material Najlon
Ples Tip balet
barve Foto barve
Številka Modela JY2513
Krilo 10 plasti til krila

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi