3 M, 1 M, Digital Print Nepremočljiva PUL Tkanine za Plenic Materiala Dihanje TPU Tkanine DIY Otroške Plenice Mokro Vrečke Nappy Tkanine

€9.12

€9.81

-7 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Digitalni Tisk Nepremočljiva PUL Tkanine za Plenic Materiala Dihanje TPU Tkanine DIY Otroške Plenice Mokro Vrečke Nappy Plenic Tkanine

Opis: Funkcija:nepremočljiv & dihanje stroj za večkratno uporabo plenice Material:PUL Poliester Širina:150 cm (približno 60 cm) Dolžina:1/3/5/10 Metrov Paket Vključuje: 1 M ali 3 M ali 5M ali 10M nepremočljiva tkanine v plastično vrečko, Barva:Digital Print picture show

Opomba:prosim, pustite ugotavlja, da nas barve številko, tako da mi lahko pošljete jo

to zahteva,ali se bomo poslali na naključno

Zaradi merjenje orodja in merilne metode niso enako, je lahko 1-3cm napake, samo za referenco.

Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače,barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od spodaj navedene slike,hvala za vaše razumevanje.

Park Barve

Naročanje In Plačilo:

Cenimo celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni , lahko pa prekličete vaše naročilo, če plačilo ni bilo, ki jih je v tem času brez predhodnega obvestila.Pišite nam, če vas ne bi plačilo v ta časovni okvir (smo popolnoma razumem), da bi se izognili preklicati naročilo.

Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Sprejemamo mešani, vendar morate, da nam poveste, ŠT.predmetov, ki jih želite kupiti.ŠT.je na sliki.

Dostava:

1. Predmeti se bodo dobro zapakirane pred pošiljanjem.

2. Vedno smo poslati predmet, vaš registriran naslov, da se zagotovi varnost element.Če morate spremeniti vaš naslov, ali želite, nas, da ladja na drug naslov, pls, sporočite nam je, ko oddate naročilo.

3. Predmeti, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom/EMS

Obvestilo:

Bodite prepričani, da kupite naše krpo plenice!Naše plenice so narejene z odlično kakovost materiala in varno preizkušen.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlika stranke v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine.

Politika vračanja:

1. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga .Torej, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

3. Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi elemente, daj nam 5 zvezdic .Ampak, če nekaj, kar prihaja iz naše blago, ki BISTVENO moti; prosim, prosim sporočite nam.Ne morem vam povedati, kako heartbreaking je, da se glasi negativne povratne informacije, ko ne dobite narejen z nami o tem vprašanju sploh!!

Tako pls obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Hvala proti.

Oznake: Okolju prijazno, tpu tkanine morska deklica, Krpo Plenic, alvababy krpo plenic, plenic za enkratno uporabo, tkanine pul, baby plenic, plesti plenic pokrov, Plenic, alva baby krpo plenic

Barve piint pul tkanine
Ključne besede tejido pul neprepustne
Primerna teža 3-15 kg
Količina 1M 2M 3M vodotesen pul tkanine
Številka Modela Drugi
Postavka Vrsta Pleničke
Spol Unisex
Ime pul tkanine, 1 m
Starostni Razpon 4-6 mesecev
Blagovna Znamka Pororo
Razvrstitev Plenic
Ime Izdelka Nepremočljiva Tkanine PUL
Material pul plenic tkanine

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi