Roko Hujšanje Nazaj Držo Korektor Roko Oblikovanje Rokavi Maščobe, Zmanjšanje za Ženske Podporo za Hrbet

€8.94

€11.92

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Roko Hujšanje Nazaj Držo Korektor Roko Oblikovanje Rokavi Maščobe, Zmanjšanje za Ženske FK88 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Roko Oblikovanje: Slim nazaj in roko celulita z masažo z vsakdanjo roko gibi, da vam krasen oblike telesa.

2. Maščobe Znižanje: Pomoč za zmanjšanje neželene roko, flab, medtem ko zagotavlja glajenje in tlačnih učinek.Zaviti lahko subtilno nosite pod redno oblačila, v katerih deluje, s pomagati izboljšati držo in masaža rok in lahko celo povzroči izgubo teže skozi čas.

3. Udobno: Dihanje materialov, z izjemno elastičnost brezplačno in dramatičnih premikov.

4. Drža Popravek: Podjetje nadzor na rokah in popravljanje nazaj krivulja za potiskanje vaše ramenih, hrbtu in prsih naprej.

5. Hitri Rezultati: Rezultati so lahko opazne v najkrajšem po dveh tednih uporabe.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tkanina: najlon 90%, Spandex 10%

Velikost:Roko obod širini Ramen

M:24 cm-30 cm 36 cm-43 cm

L:26 cm-32 cm 39 cm-46 cm

Paket Vključuje:

1 x Roko Hujšanje Rokavi

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: nazaj pasu, nazaj naramnicami ledvene podpore pasu, korektor postur, kovanec držo, 3 jakna, roko girdle, roko trdno, moški držo, nazaj postur, roko oblikovalec

Številka Modela korzet
Starost Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Material Najlon

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi