3 tramovi infrardeči Senzor Žični alarmni sistemi varnost doma infrardeči žarek detektor gsm alarm

€32.33

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Sedemdeset šest milijonov sedemsto trideset šest tisoč devet sto sedemdeset osem

Paket Vključuje:

1 par senzor

1 angleški priročnik

1 vrečko vijaki DC brezžični 3 ŽARKOV IR Infrardeči Žarek Oviro, Detektor, če povzamemo, lahko uporabljate naš izdelek, tako v anout thproduct high-tech modem sposobnosti, je enostaven za uporabo, lep videz.Se lahko uporablja na nekaterih pomembnih mestih, kot so služba, šola, villa tovarni itd.To je lahko nameščen v ograjo, vrata, okna, balkon , itd za zaščito in poda opozorilo.Varnost vas in vaših stvari.Delovanje 1. Aptitude sodba: ko kraje prihaja v zaščitni district, ga ustaviti dveh ali več infrardeče žarke,ki nad 40ms bo dal ven alarm, Lahko učinkovito preprečite tradicionalno narobe alarm pomanjkljivosti. (Duplex detektor lahko popolnoma anti sonce-luč motnje) 2. Prepoznati predmet: lahko razlikujejo velikosti prečkajo predmet, ko lawless vsiljivec prišel bo opozorilo, to ne zgodi, ko vsiljivec je mačko ali psom.Vas ne moti, če želite odpreti okno. 3. Dobro reliabilities: anti-rezanje funkcijo moti tehnologije.Preprečiti vsiljivec sprejme zavaja ali uničiti načine. 4Anti-dež-mokro: Anti-dež funkcijo lahko bused ven vrata vlažnih mestih. 5. Lepa in zanesljivost struktura skorja je predvsem visoko kakovost in dober material površina je z glavico in odstranjevanje plesni, firmed trajno: uvoz filtrat luskast filtrat vidne svetlobe. 6. Namestitev in odpravljanje napak enostavno: Ko dokončate namestitev, je lahko vrti 360°, Tri razred opozorilo razdalje lahko.Parameter Alarm izhod: Finites infinity združljivost Dotik off čas: 40ms Alarm hitrosti: čas Bujenja≥1.5 s Svetlobo os popravek čas: Ravni;180°(±90°) Okolje pogojih: temperatura Okolja-35-+55 primerjalne vlažnost≤95%

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO/FPO.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.

Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to lahko traja do 20 delovnih dni.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Oznake: ovira infrardeči, premikanjem žarka, detektor svetlobni, opozorilo obodu, photocel, detektor detektor, ir 6 žarek, gsm domov alarmni kabel, gsm domov alarm fotoaparati, directional infrardeči žarek senzorja

Žarki 3
Številka Modela LC-BD-260
Shell Materiala Aluminij Zlitine
Razdalja 30 m
Blagovna Znamka GZGMET
Moč DC 12-18V
Funkcija Uporabite z alarmom gostiteljske
Opozorilo Razdalje 30 m na prostem
Dolžina 53cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi