50 Mešana Oblika Listov Matrice za Barvanje Telesa, Bleščice, Začasni Tattoo Kit - Brezplačna dostava

€10.20

€13.41

-23 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dragi prijatelj, pozdravljeni, o slikah, čisto črna, številka dela, se lahko obrnete neposredno na nas

Toplo Spomnil:

1.Kupec bo dobil 50 listov visoke kakovosti matrice. 2.Smo skupaj imajo več kot 1000 modelov, da izberejo. 3.Mi lahko poveste, vzorec številke(Vsak načrt ima več spodnjem desnem kotu) ali raje, bomo izberite modelov po vaši želji.če ne,bomo naključni vzorec. 4.Vse so popolnoma novi z posamezno pakiranje, ki je kot nalašč za preprodajajo.

Z Uporabo Metode:

1.Izberite model, ki ga želite in peel off belo podlago. 2.Poskrbite, da se koža posuši, preden uporabi nalepko.Kraj nalepke na koži v želeno smer in trdno pritisnite, da ni nobenih gub ali blebs, odstranite jasno filma iz nalepke. 3.Uporabite krtačo appliator v steklenici, in se uporablja lepilo na kožo, ki kaže skozi šablono. 4.Odstranite matrica po približno 1-2 minut. 5.Uporabite majhen kozmetični krtačo, uporablja bleščice za območja z lepilom.Prepričajte se, bleščice v celoti pokriva vsa področja z lepilom. (Lahko mix barve) 6.Uporabite velike kozmetične krtačo, da pritisnete navzdol bleščice, po bleščice je bil trdno določen, čopič proč vse odvečne bleščice. 7.Bleščice, tetovaže, ki bo trajal približno en teden pod običajnimi pogoji.

Oznake: začasno velik tattoo kit, kos bleščice tatoo matrica, tatoo, matrica obraz ženska, otroci matrica obraz, tattoo, nepremočljiva, šablono za diy album, kopiranje matrica, tatoo nepremočljiva, cheetah tatoo modelov

Številka Modela 11 cm*8 cm
Vrsta Tatoo Matrica
Uporabite za Airbrush tattoo/bleščice tatoo/začasni tattoo
Blagovna Znamka JUN.M

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi