RF433 daljinski upravljalnik povezave seznanjene RF touch stikalo, ki delajo učinkovito razdalje 20m

€5.60

€6.22

-9 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

RF433 daljinski upravljalnik povezave seznanjene RF touch stikalo, ki delajo učinkovito razdalje 20m

Opis Izdelka Znamka : MEKISS Model : M-D04 Uporaba Za:Brezžični dotik vklop aplikacije RF433 brezžični daljinski upravljalnik embalaže: 1 xRF433 brezžični daljinski upravljalnik(remote control paket ne vsebuje baterije, D04 baterije specifikacija :23A12V , to je enostavno kupite v supermarketu)

RF433 Brezžični daljinski upravljalnik seznanjanje metoda

1.Kako, da uporabite gumb, da vklopite & off ?Pritisnite dotaknite se gumba za nekaj sekund whenrings pisk, In nato pritisnite katero koli tipko daljinskega, vklop in izklop nadzora se lahko uresničijo. 2.Kako, da uporabite gumb, da se spremeni v ?Pritisnite dotaknite se gumba za nekaj sekund, ko zazvoni dva piska, In nato pritisnite katero koli tipko daljinskega, vklop nadzora se lahko uresničijo. 3.Kako, da uporabite gumb za izklop ?Pritisnite dotaknite se gumba za nekaj sekund shen obroči trije piski, In nato pritisnite tipko daljinskega koli tipko za vklop / izklop nadzora se lahko uresničijo. 4.Kako za čiščenje kode ?Pritisnite dotaknite se gumba za nekaj sekund, ko zazvoni štiri piske, Je koda bodo izbrisani.

Prevoz :

1.Prosimo, izpolnite naročilo naslov(Če ste iz Rusije, vas prosimo, da izpolnite vaše polno ime.To je pomembno) 2.Če najdete kakšne napake po prejemu izdelka, prosimo, pišite nam v roku 7 delovnih dni, in poslali vam bomo rešitev v času.

Storitev:

Če imate kakršna koli vprašanja v uporabi, vas prosimo, da nas kontaktirate, mi bo zagotovil pravočasne rešitve!Najlepša hvala!Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, vas prosimo, da nas pet zvezdic!

Oznake: daljinsko rf433, rf machin, mi smart stikalo, RF433, ozadje za rojstni dan, remot nadzor stikalo, vizor daljinski upravljalnik, mi stikalo, plošče dotik stikala, rf433 daljinski upravljalnik vtičnico

Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti RF433 Daljinski upravljalnik
Velikost 90*40*15mm
Številka Modela D04
Trenutno 300mA
Blagovna Znamka Mi volvo
Shell Materiala PC ognjevarnih materialov
Garancija 1
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Daljinsko Razdalja 20
Je Pametno Napravo Da,
Certificiranje ROHS
Material Plastični
Postavka Vrsta Stikala

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi