Moda LED Svetlobna Očala Futuristično Elektronski Ščitnik Očala sveti Očala Prop za noč Čarovnic Festival Uspešnosti

€9.45

€11.25

-16 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Dobili Opozorilo: Želijo, da izstopajo iz množice?Shake te žareče sence v klubih, barih, na zabavah, koncertih ali raves.To je definitivno privlačen izdelek, ki bo opozoriti na znana slog, ki ga želite dodati v svoj naslednji dogodek, osebe, karneval ali klub.

2、Trajne Uporabe: očala so narejena iz kakovostnih materialov, da jih je odporen proti praskam in imajo visoko odpornost na poškodbe.Brez žic!Za razliko od večine razsvetljavo očala, ki uporabljajo EL žice za prostorski okvir in uporabo hrupnem žično baterije, se ta nastavitev je popolnoma brezžični in sprejme tiho tehnologijo LED.Potrebuje le dve bateriji za delo.

3、Dve Led na Vsako Roko: Če želite najboljše cyberpunk videz, ste na pravem mestu.Lokacija dve Led na vsako roko omogoča podporo za odlično cyberpunk videz.Led so dani na ta način, tako da oddajajo svetlobo z objektiva.Z infrardečo graviranje na kozarce, to izvrstno futuristični design izgleda impresivno, ko nosite.Odlična izbira za moške in ženske!

4、Udobje Nošenja: Pri oblikovanju očala, ki smo jih sprejeli, udobje, kot prednost.Nošenje vse vrste očal, udobje je eden od najbolj pomembnih delov.Zato leče, ki so dodatno oblazinjenje na rokah, in oblikovanimi nos blazinice bi si videti super brez ogrožanja udobje.

5、Primerna za Vse Priložnosti: edinstvena in lepa LED očala, ki se lahko uporablja za futuristično igranje vlog, ki so zelo primerna za igranje vlog, stranke in festivalih, in dobili popoln cyberpunk videz, praznovanje tematske strani, in tudi sodeluje v glasbenih koncertov.Se lahko uporablja za vse priložnosti!

Specifikacije:

Ime: Svetlobna Očala (Sedem Barv)

Material: akril full frame

Napajanje: 2 gumb baterije

Barva: pritisnite stikalo, če želite spremeniti naslednje barve

Stikalo za nadzor: nadzor s pritiskom na stikalo, dolgo pritisnite, da zaprete

Velikost: približno 150*180*5 mm/5.91*7.09*0.20 v

Zmogljivost baterije: 210mAh (zamenljiva)

Delovni čas: o 60moj

Razsvetljava način: barvita konstantno svetlobo/dihanje/počil utripajoče/teče voda/kombinacija

Uporablja priložnostih: koncerti, bari, KTV, ples in druge možnosti za zabavo

Primerno ljudi: priporočljivo za odrasle in otroke nad 12 let

Opomba: Ta izdelek je nizko napetostni izhod, prosimo, bodite prepričani, da uporabite!

Pakiranje Vključeni:

Svetlobna očala *1 (vključno z 2 gumb baterije)

Tesnilo*4pcs

Opombe:

1. Ne stiskajte ali dotik ostrih predmetov, da bi preprečili poškodbe in praske na zrcalni površini.

2. Pri nameščanju baterije, prosimo, bodite pozorni na pozitivne in negativne smeri baterije.Če ga ne uporabljate dlje časa, odstranite baterije.

Oznake: mehurček stekla čelada, futuristični vrsta stekla, mens vizir očala, zelena vizir očala, 5033d, vz očala, očala prekrivajo, barva vizir, m5 zaslon, futuristična očala jasno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi