Nova Zasnova USB Polnjenje Nahrbtniki Ženske Šolsko Torbo Nahrbtnik za najstnice Mochila Prosti čas Dnevno Potovanje Bagpack Ženski-Rumena

€22.34

€44.68

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nova Zasnova Nahrbtniki Ženske Šolsko Torbo Nahrbtnik za najstnice Mochila Prosti čas Dnevno Potovanje Bagpack Ženski-Rumena

Pravi Fotografije Prikazujejo:

Povratne informacije:

Prosimo, Preverite paket in postavka, skrbno, da bi surether ni problem

Če obstaja kakršen koli problemor niste popolnoma zadovoljni z nakupom, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

Če ne težavo, prosim, pustite nas 5 star Pozitivno Pregled

Vračilo in Zamenjava:

1. Prosimo, pišite nam v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli izdelek, ali želite vračilo ali zamenjavo predmetov, bomo narediti najboljše, da se prepričajo.

2. Če niste zadovoljstvo s to postavko, zaradi kakovosti, vas prosimo, da nam pošljete slike,.Ko je potrjena, se ,prosimo, pošljite vreči nazaj k nam,zagotavljajo sledenje Št.Po tem, ko je prejela vrnemo vam denar. (Vsaka torba bi bilo treba pregledati za veliko krat med proizvodnjo in pred pakiranjem,da poskrbite, da alll izdelkov smo, da so usposobljeni.)

3. Če želite izmenjavo druge modele, prosimo, da se vrnete elemente, z originalno embalažo in položaj.Ko smo prejeli vrečko, bomo poskrbeli za pošiljanje novega modela.

4. Če vam preprosto ni všeč vrečko, prosim, pošlji ga nazaj k nam, se Bomo vrnili vaš denar, po tem, ko je prejel vrečko.

5. Vse zgoraj situacijah, vas prosimo, upoštevajte, da je vaša www.atticus.si ID, ko je ladijski promet in nam zagotavlja sledenje Št.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!!!

Oznake: mui torba ženske, torba znamke ryden, usb vtičnice, bagpack usnje, nahrbtnik žaba, pursez oblikovalec nahrbtnik, Nahrbtnik, aolida nahrbtnik, bagpack, rumena velik nahrbtnik

Zunanjost Silt Žep
Dež Kritje, No
Zmogljivosti 20-35 Liter
Obloge Materiala Poliester
Spol ŽENSKE
Slog Preppy Stil
Notranjost Mobilni Telefon Žep
Tehnika Reliefi
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Uporaba Dnevni nahrbtnik,Priložnostne nahrbtnik,Šolsko torbo
Barve Črna,Temno Bllue,Roza,Rumena,Amy Green
Zapiranje Tip zadrgo
Vzorec Tipa Trdna
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Izvajanje Sistema Fiziološke Krivulja Nazaj
Dekoracijo 其它(Drugo)
Nahrbtniki Tip Zunanji Okvir
Blagovna Znamka AOLIDA
Številka Modela 5013 nahrbtnik
Glavni Material Platno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi