2 Cross Blade Nadomestni Del Združljiv Z Izvirno Čarobno 250 W Mešalnik Hrane Procesor Sokovnik Mešalnik in padec Ladijskega prometa

€7.63

€8.88

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Združljiv Model: Ustreza Magic Bullet Le, 250W, MB-1001 NE prilegajo Magic Bullet Mini, ali Otroška Bullet NI primerna za Vsako Nutribullet ali NutriNinja,Rezilo je prav tako oster, hitro in puščanje dokazilo, kot izvirnik, s trdo plastiko prestavi na dno.

Veliko Funkcij: Cross blade za sekljanje, rešetke in kombiniranje živil, kot so čebula, sir, meso in zamrznjena pijače.Pomaga, da zdravo kuhanje lažje.Enostavno biči do vaših najljubših jedi in napitke, ki vam pomaga pripraviti zdrave obroke hitreje.

Visoka Kakovost: Vsako rezilo prihaja z visoko kakovost tesnilo.Splošno Varnost: Pred uporabo preverite vsak tesnilo, da se zagotovi, da ni poškodovana in je popolnoma sedel v cross blade enote.

Barva: črna + srebrna

Material: plastika + nerjavečega jekla

Velikost: okrog 8,4 cm v premeru,

Vsebina Paketa:

2 X zamenjava navzkrižno rezilo za Magic

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: mešalnik posode, bosch mešalnik rezilo, 24v 250w, brezplačno mešalnik del, mešalnik mirovanju, vitek sokovnik deli, pingvin rezina del, mešalnik nož, kuhinja procesor, skledo kitchenaid

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Sokovnik Deli
Številka Modela zamenjava cross blade

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi