5V 4.8 Polnilnik USB Vtičnico in Vtičnico Moč Polnilnik Modra LED Digitalni Zaslon Univerzalni za Avto, Čoln, motorno kolo, Avto, dodatna Oprema

€6.38

€11.60

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

*1: To je za 4,8 inteligentni hitro polnilnik, z napetost zaslon, visoko napetostjo opozorilo, ga lahko prikaz polnjenja stopnja, je stikalo, ki se lahko prosto preklapljanje načina prikaza in vklop/izklop.

*2: Pritisnite stikalo rahlo, da se obrnejo na moči, lahko prikaz v realnem času napetosti po celotnem zaslonu zasveti za 2 sekundi, nato pa pritisnite gumb še enkrat, če želite preklopiti na rdeči indikator napajanja.Obeh načinov prikaza lahko prosto vklopi gumb, Pritisnite in držite stikalo za dve sekundi, da izklopite napravo.Po izklopu napajanja, to pomeni, da ima naprava odreže vhodna moč in nato doseči učinek varčevanja energije.

*3: Ko je vhodna napetost presega 14.6 V, rdeča lučka na (opozorilo funkcija, to pomeni, da je vhodna napetost je previsoka)

*4: Ko je sistem vklopljen in polnjenje prek kabla USB se izvaja, v teče barve zaslona kaže, da je v polni; to se bo odražalo tudi na hitrost polnjenja po žilah stopnja barvnim zaslonom .Ko je mobilni telefon se povsem napolni, se zasveti na celoten zaslon.Dve minuti kasneje Se bo na zaslonu v realnem času napetost znova .Načina zaslona, ki se lahko prešli na ločeno rdeča lučka s pritiskom na stikalo rahlo.Pritisnite in pridržite stikalo za dve sekundi, da izklopite napravo.

*5.Multi-namene: napajanje za mobilni telefon, tablični RAČUNALNIK, GPS in druge USB-naprave,Široka Uporaba: avtomobili, motorna kolesa, Terenska, Suv, UTVs, Čolnov, itd.

Specifikacija:

Izdelek material: ABS

Izdelek Barva: Črna

vhodna Napetost: DC 12V - 24V

Izhod:5V 4.8 A

Velikost: 50x36.8 mm

Vsebina Paketa:

1*Avto Dvojni Polnilnik USB

2*terminal

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Oznake: avto cigarret lažji, android dock postajo, invertnim moč, izhodni moči, lažji primeru auto, usb motocikel polnilnik vode upreti, polnilnik moto, motorno kolo stojalo, pripomočki čoln, vtičnica stenska

Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 40g
Leto --
Postavka Vrsta Vžigalnik Za Cigarete
Ime Modela --
Vrsta Materiala ABS
Posebne Funkcije USB priključek za Polnilnik
Element Širina 3.68cm
Postavka Dolžina 5cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi