Novi Silikonski Zaščitni Pokrov Lupini Anti-padec Slušalke Primeru Za JBL ŽIVO 300 Slušalke Brezžične Bluetooth Slušalke Pribor

€2.29

€5.73

-60 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Novi Silikonski Zaščitni Pokrov Lupini Anti-padec Slušalke Primeru Za JBL ŽIVO 300 Slušalke Brezžične Bluetooth 5.0 Slušalke Pribor

Značilnosti: 1.Se popolnoma Prilegajo: v Tem primeru je združljiv za JBL ŽIVO 300 Res Brezžične Slušalke.Z zaščitno torbico, polnjenje primeru se lahko v celoti odpre za 90°, in to je zelo enostavno vzeti ven in dal na slušalke za ŽIVO 300.

2.Zagotavlja Popolno Zaščito: ohišje je izdelano iz shockproof in mehko občutek silikonski material za zaščito vaše slušalke za ŽIVO 300 TWS iz prah, kovinski, praske in zunanje vplive.In v primeru, da je prah-dokazilo, praske dokaz, priročen ročaj, dolgotrajno, ki zagotavlja vse okrogle zaščito.

3.Vidna Spredaj LED: Ni potrebe, da se odstrani v primeru, da napolnite vaš čepkov.Sprednji LED vidni, podpirajo brezžično polnjenje in polnjenje napajalni kabel.

4.Carabiner Vključeni: Priti s a trpežne anti-izgubil carabiner, ki jih lahko pritrdite na nahrbtnik, hlače, keychain, itd.Kot nalašč za dejavnosti na prostem, kot so tek, kolesarjenje, ribolov, smučanje na vodi, itd.

5.Package Seznam: 1 Silikona Primeru, 1 Trajne Carabiner. (Slušalke in polnjenje primeru za ŽIVO 300 TWS niso vključene)

Specifikacije:

Ime: Bluetooth Slušalke Zaščitna Torbica

Uporablja model: združljiv za JBL ŽIVO 300 Res Brezžične Slušalke

Material: visoko kakovostnega silikona

Barva: črna, modra, rdeča, zelena svetleča (neobvezno)

Seznam Vsebine:

1*Silikonsko Ohišje za ŽIVO 300 TWS

1*Carabiner

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.atticus.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.atticus.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: jbl živo 300 tws primerih, headphon jbl, agm tester, jbl živo, jbl živo 650btnc, jbl goo primeru, primeru jbl, daljinsko jbl partybox 300, jl bluetooth slušalke, primeru jbl t450bt

Številka Modela Slušalke zaščitna torbica
Blagovna Znamka Rondaful
Material Drugo
Poreklo AE(Izvora)
Postavka Vrsta Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi