20pcs/veliko Preprodajo Otroci Lase, ki so Posnetek Zvezde Obliko Ljubko Dekle Ostra Bleščice Počutil PU Usnje Multicolor Dekle, sponke za Lase Lase Pokrivala

€9.78

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Blagovna znamka: Pogoje Dekle s (Znana blagovna znamka na področju krpo, dodatki)

Velikost(dolžina): Približno 3.5 cm(posnetki dolžina)

Značilnost: vrhunsko Kakovost z nizkimi cenami, medtem ko odlične zasnove

O poštnine:

1. Morda shippment čas kažejo, da se vam je 5days ali 7 dni celo dlje, vendar običajno bomo poslali elemente, ki ste jih kupili na vas v 48hours po potrditvi vašega plačila, če ne, bomo poslali sporočilo za vas, pls ne pozabil, da preverite in prebrati sporočilo.

2. Običajno za brezplačno dostavo pošiljk, bomo poslali na parceli, da si s Registerd Letalski Pošti, je potrebno o 15-60 delovnih dni.Za nekatere poseben čas, jo sme biti daljši(kot Božič ali Kitajsko Novo Leto), tako da, če ste prejeli paket pozneje, pls razumeti.

3. Za komercialne express, rok dobave je 5-10 delovnih dni za FEDEX/DHL/EMS/UPS.Če vaše naročilo je več kot 300 evrov v enem vrstnem redu, smo lahko ladja parcelo za vas brezplačna dostava, običajno z DHL(ki express bo sme uporabljati, je treba choosed z nami).Če bi na znesek, ki je manj kot 300 evrov, tovornega za express je treba plačati na kupca.

O težavah naše predmeti

1. To je neizogibno, da je malo razlika med realnim izdelki in izdelki, fotografije, prosimo za razumevanje.

2. Ko prejmete paketov in niste zadovoljni z artikle, kupljene v naši trgovini, nas kontaktirajte asap.Če zaradi kakovosti naših izdelkov, ki je ne nessary, da bomo vztrajanju pri ponovno odkritem denar za vas.Ampak, če ne, ali bi ne ponuja nobenih dokazov za probleme naših predmetov, bomo vztrajanju pri ponovno odkritem denarja, da si le, ko bomo prejeli prvotni parceli ladja nazaj k nam.Seveda, izdelkov prosimo, da jih v prvotni položaj.

Oznake: dvd ix35 104, pij jug vrč, citrus ikone, plohi a70, čip gtx1050, mesas mozaik, mk5 prekrivke, goth zip vrh, jercy bluzo

Design zvezde obliko
Ime Oddelka Otroci
Kakovost Razred Vrhunska Kakovost
Razvrstitev sponke za lase
Material Shinning bleščice materiala
barve 5 Barv za vaše možnosti
Velikost About 5cm
Postavka Vrsta Pokrivala
Posebne Funkcije vrhunska kakovost z nizko ceno
Blagovna Znamka Modish Dekleta
Vrsta Lasnice
Dolžina posnetka približno 3.5 cm
Vzorec Tipa Trdna
Po meri diod 500pcs v vsaki barvi
Številka Modela PREDLAGAL-76
Spol Dekleta
Slog Moda

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi