200W/300W Mobilne Uvc proti klicam Dvojno Sterilizacijo Quartz Ozona Razkuževanje Ultravijolično Sterilizacijo Cevaste Svetilke

€241.62

€402.70

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naše običajno izdelek brez ozona, Če želite kupiti izdelek z ozon, prosimo opomba, ko vas da, da.

200W/300W Mobilne Uvc proti klicam Dvojno Sterilizacijo Quartz Ozona Razkuževanje Ultravijolično Sterilizacijo Cevaste Svetilke

Značilnosti:

Tip: Razkuževanje Vozil

Meterial:Kovina

Napetost: 110V,220V

Moč: 200W,300w

Velikost izdelka:20.9*34.9*93.7 CM

Nadzor Stikalo:Radar indukcijski+15/30/60mins Timing + daljinski upravljalnik

Pozor :

1.UVC Žarkov je škodljivo za oči in kože, ne pogled na svetilko, ko je 's light up.Ljudi/za hišne živali/rastline ne izpostavljajte svetlobi .

2.Po ušesu, saj je svetilka ubitih veliko bakterij v sobi, prosimo, odprite okna in vrata, omogočajo prostora za prezračevanje 15 minut, nato enter.

Funkcija:

Ubiti Pršice: pršice so drobna bitja, ki so nevidne s prostim očesom, na ležišče, vzglavnik, kavč,preprogo, so povsod v hiši in naredite veliko škode:pršice ugriz ljudi kožo, da srbenje in rdečico kože, naj ljudje ne morejo spati in neprijetno.Ta svetilka je UV-C ray je na stotine thmes močnejša od sonca, so lahko ubije pršice takoj.

Ubiti Bakterijske: Ta svetilka lahko enostavno ubiti bakterije vključujejo : plesni, bakterije Staphylococcus aureus, E. coli, Pet parvovirus, virus influence, itd.Ultravijolično svetlobo bo prekinil z njimi navzdol v vodo in kisik.

Odstranite vonj: Ta svetilka lahko odstranite vonj, tako kot je Dimljen vonj v kuhinji, zatohel vonj v spalnici, in slab vonj v umivalnici, čevlji polje, hladilnik, smeti, itd.UV-C ray lahko ubije bakterije, ki povzročajo vonj, in ozona bo hitro ubiti in oxidatively razpade organske ali anorganske vonj snovi.

Čist zrak: Lahko razčleniti drobne snovi v zraku, zmanjševanje alergeni, ki lahko povzročijo astmo in alergije, Ubija onesnaževal, ki povzročajo prehlad, flus, alergije, okužbe sinusov, da je zrak svež.

Dostava:

1. Bomo ladja vaše naloge v ravnanje delovnih dni po plačilu izbrisani.

2. V večini krat element, ki bo dosegel največ od držav, v roku 15 delovnih dni.Na nekaterih oddaljenih območjih, lahko traja več kot 30 delovnih dni.

3. Če ne boste prejeli izdelek po 45 dni, nas prosimo kontaktirajte, bomo preučili in rešiti dostave problem.

Povratne informacije:

1. Bomo zapustili Pozitivne Povratne informacije, ko prejme plačilo, Prosim, ne pozabite, da nam in PET ZVEZDIC na vse Podrobne Ocene prodajalcev 5 Zvezdic.

2. Če ne boste zadovoljni z vašo nakupovalno Izkušnjo,Prosimo, obrnite na nas, da bi dobili rešitev, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši nobenih težav, za vas v najkrajšem možnem času,hvala.

3. Mi vam bo storitev kot najboljši, kot smo lahko povzroči povratne informacije in 5 Zvezdic je tisto, kar se zavzemamo za.Mi prosim email skozi "Moja Sporočila" ali "Mail" če imate kakršno koli vprašanje o naši oglasi ali vaš nakup.

Oznake: zrak ozon, pomp, xiaomi protibakterijskim, 3d zmaj lučka, svetilka ultra vijolična, quartz crystal, lučka uvc, lučka quartz, merilnik ozona, uvc proti klicam prenosni

Poreklo CN(Izvora)
Nadzor Stikalo Radar indukcijski+15/30/60mins Čas
Material Kovine
Nazivna Napetost 220V,110V
Življenska Doba (ur). 8000
Priložnosti Stanovanje,Avto,Pisarna,Bolnišnica
velikost izdelka 20.9*34.9*93.7 cm
Vrsta Razkuževanje Vozil
Garancija 1 leto
Certificiranje ROHS
Blagovna Znamka YWLight
Model YW-DV200W/YW-DV300W
Moč 200W/300W
Lights & Razsvetljavo Ultravijoličnih Žarnic
Napetost 220V
Številka Modela YW-DV200W/YW-DV300W
Svetlobni Tok -
Značilnosti Radar indukcijski+15/30/60mins Čas

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi