10 ml Nepremočljiva Začasne Tetovaže Črnilo Zadnja 2 Tedna Prostoročno Tatoo Organskih Jagua Sadje, ki Temelji Sok

€2.76

€8.12

-66 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Uporaba

Tatoo ink je narejen iz Jagua Sadni Sok.

In to je pregledna v začetku, in jo prenese do temno modre, skoraj črne), malo po malo v 24 urah.

In to je težko pranje, boste dobili, da počakajte, 2 tednov, in je izginila za nato.Zato bodite previdni in ne uporabljajo črnila na mestih, ki jih ne želite, da barve, še posebej, vaš obraz.Predstavljajte si, da bo ostala na vašem obrazu, 2 tedna, če želite.

Zgodba o Tetovaže Črnilo

Tetovaže za vsako različico vas.S pomočjo pol-stalna tatoo tehnologije, naša črnila korita v zgornjo plast kože in spreminja svojo barvo za 1-2 tednih.Nato se je umiril kot vaša koža naravno obnavlja.Sestavine v naših črnilo zmešamo z organskih spojin v kožo, to spremembo s temno modro ali črno barvo.

Naše Prostoročno Črnilo pride v ergonomsko oblikovane steklenice s kovinsko konico.Obrnil svojo umetnost v črnilo, da je končni plovilo za ustvarjalnost.Preprosto risanje na vaš mojstrovina, ne glede na to, kako velika ali majhna, naj ga nastavi za 1 uro, nato sperite.Naš magic gre za delo in tatoo razvija več 24-36 ur.Rezultat je videz resnično tatoo, brez obveznosti.

Naša črnila je koža varno, neboleče in izdelana iz vseh naravnih sestavin.Aktivne spojine v Naše naravno izhajajo iz Genipa Americana rastlin.Plemena v Južni Ameriki so uporabljali to rastlin kot organ, okrasje za tisoče let.Naš tattoo pripomočki so izdelani iz FDA odobrenih materialov.

Prosimo, Upoštevajte: Naše črnila vsebuje sestavine, ki so pridobljene iz sadja.Če menite, da imate obstoječ alergije ali občutljivosti za sadje ali jagode, vam priporočamo, da preizkusite naše izdelke za risanje majhno mesto na koži.Počakajte, da 24-36 ur za vzorec razvoj in spremljanje vaše kože za naslednji teden, da se zagotovi, št reakcija se pojavi pred uporabo.

Vaše kože.Svojo zgodbo.

Podpiramo in praznovanje zgodba o vas.Za zdaj, večno, in kar je vmes.

Vemo, kako pomembno samo-izražanja.Ni važno, kdo si, ali ste moški, ženski, ali ne-binarni, črna, bela ali rjava, boli, zdravljenje, ali nekje vmes, smo tukaj, da poskrbite, da boste imeli orodja za izražanje sebe...tudi če da "self" spremembe.

Oznake: pigment tatoo, Barve Telesa, začasni tattoo, mideer začasnimi tatto, črnilo, pero, zlato hamsa ogrlica, črnilo žig, cmaadu šminko, črnilo tatoo, črnilo začasni tattoo

Številka Modela TattoosInk-Sok
Blagovna Znamka pudaier

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi